Yardım Lost Connection

ryp

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
2-3 Gün öncesine kadar açtığım test craftbukkit sunucusunda hata vermeden oynuyor pluginleri hazırlıyordum. Bu sabah paneli açtım fakat oyuna girmiyor. İpv4 adresini kullanıyorum ve sunucuya girmeye çalıştığımda panelde 'Lost connection' yazısını görüyorum.
Oyuna girmeye çalıştığımda ise;

Bu hatayı veriyor.
(Güvenlik duvarım kapalı)

Brando

Zafer ancak ona inananlarındır.
En iyi cevaplar
0
ipv4 adresin deişmiş olabilir

bi kontrol et tekrar ipv4 ünü

Brando

Zafer ancak ona inananlarındır.
En iyi cevaplar
0
modeminizi kapaıp açın yeni ipv4 ü yazın öle deneyin

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sunucuna senden başka kimse girmeyecekse IPV4 adresini kullanman mantıksız.Onun yerine 127.0.0.1 yazmalısın IP yerine ve o IP adresinden giriş yapmalısın.Bu localhosttur.

ryp

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucuna senden başka kimse girmeyecekse IPV4 adresini kullanman mantıksız.Onun yerine 127.0.0.1 yazmalısın IP yerine ve o IP adresinden giriş yapmalısın.Bu localhosttur.
7 Aydır yaklaşık server işleriyle uğraşmıyorum test sunucusu açmayı unutmuşum sanırım senin dediğindi benim önceden yaptığım bi kontrol edeyim

Yok hala aynı hata.

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
7 Aydır yaklaşık server işleriyle uğraşmıyorum test sunucusu açmayı unutmuşum sanırım senin dediğindi benim önceden yaptığım bi kontrol edeyim

Yok hala aynı hata.
Peki dostum IPV4 adresine göre yazmaman gerek.Dediğimi uygula:
Çalıştır> CMD> ipconfig Oradaki 192.168.*.* ile başlayan IPV4 adresini gir.85.102.95.*** Gibi değil.

ryp

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
[WARNING] Can't keep up! Did the system time change, or is the server overloaded?".
Hata tam olarak buymuş kusura bakmayın