Essentials dışında buna yarayan bir plugin kullanıyor olabilirisniz. Ayrıca sadece /repair komutunu kullanmayı dener misiniz?Ben op olmama ragmen yapamiyorum![]()
Ataberk özelden pluginleri attimda bakarmisin lütfen. her şey dogru yaziyoruz ama o hata geliyor[DOUBLEPOST=1400922767,1400922716][/DOUBLEPOST]Bu hata yetki sorunundan çok bir yazım yanlışı olduğunda çıkar. /repair'ı doğru yazdıysanız parametrelerine de dikkat edin. /repair all Essentials plugininin bir komutudur. Eğer essentials dışında /repair komutu içeren bir plugin kullannıyorsanız o plugin baskın gelmiş olabilir ve o pluginin /repair komutu da "all" parametresini desteklemiyor olabilir. Ama Essentials kullandığınızdan eminseniz komut:
/repair all
yetkisi de:
essentials.repair.all
Ayrıca Essetnaisl komutlarına ve yetkilerine şuradan bakabilirisniz:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Eğer farklı bir plugin kullaıyorsanız onun komut düzeni ve yetkisi farklı olabilir.
Repair calisiyor. Bende fakat repair all calismiyorEssentials dışında buna yarayan bir plugin kullanıyor olabilirisniz. Ayrıca sadece /repair komutunu kullanmayı dener misiniz?
Peki @canyo 'nun dediği şekilde (/repairall) denediniz mi? Öyle olmaması gerek fakat normalde zaten çalışması gerekiyordu. Bu hata bir yetki hatası değil çünkü.Ataberk özelden pluginleri attimda bakarmisin lütfen. her şey dogru yaziyoruz ama o hata geliyor[DOUBLEPOST=1400922767,1400922716][/DOUBLEPOST]
Repair calisiyor. Bende fakat repair all calismiyor
Herşeyi denedim. Özel mesajdan pluginleri attim. İsterseniz bi bakarsaniz.Peki @canyo 'nun dediği şekilde (/repairall) denediniz mi? Öyle olmaması gerek fakat normalde zaten çalışması gerekiyordu. Bu hata bir yetki hatası değil çünkü.
Pluginlerini sana atmış ataberk. Bi gözden geçir muhtemelen pl çakışması vardır. Normal değil çünkü.Peki @canyo 'nun dediği şekilde (/repairall) denediniz mi? Öyle olmaması gerek fakat normalde zaten çalışması gerekiyordu. Bu hata bir yetki hatası değil çünkü.
Gözden geçirdim. İki tane perission plugini var. Pluginler hakkıına bir şey yazmamamı söylemiş bu yüzden pluginleri sana özel mesaj yoluyla atacaağım. Belki sen bir şey ulabilirisn. Ayrıca benim şüphelendiklerim de var.Pluginlerini sana atmış ataberk. Bi gözden geçir muhtemelen pl çakışması vardır. Normal değil çünkü.
Memnun kalirimGözden geçirdim. İki tane perission plugini var. Pluginler hakkıına bir şey yazmamamı söylemiş bu yüzden pluginleri sana özel mesaj yoluyla atacaağım. Belki sen bir şey ulabilirisn. Ayrıca benim şüphelendiklerim de var.
@canyo ile birlikte konuştuk. Ben de o da CombatLog tan şüphelendik ayrıca kComamnd'dan. Normalde bu ikisi sorun çıkartmamalıydı ama @canyo 'nun önerisi bu iki pluginin tüm verilerini bir yere alıp sunucunuzdan silin sırayla ve her seferinde /repair all komutunu deneyin. Normalde Essentials'da hiçbir sorun olmadığında /repair all hata vermez. Hele ki bu hatayı.Memnun kalirim