Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Ben 1.6.4 te modlarla oynuyorum ama nei(not enough item) modunu yükledigim zaman oyun açılmıyor ama not enough item yokkken oyun açılıyor fakat itemler nasil yapildiginiz görmedigimden rahatça oynayamıyorum yardım lütfen :'(
Item'lerin craft'ını moduna göre araştırman mümkün. Google baba elinin altında. Anlaşılan NEI modunun temiz bir Minecraft'a yüklenmesi gerekiyor veya 1.6.4'e tam olarak uyum sağlayamamış. Aynı sorunu ben de yaşamıştım.
Item'lerin craft'ını moduna göre araştırman mümkün. Google baba elinin altında. Anlaşılan NEI modunun temiz bir Minecraft'a yüklenmesi gerekiyor veya 1.6.4'e tam olarak uyum sağlayamamış. Aynı sorunu ben de yaşamıştım.
Deleting C:\Users\Atakan35\AppData\Roaming\.minecraft\versions\1.6.4-Forge9.11.1.922\1.6.4-Forge9.11.1.922-natives-18597756296121 bu hatayı alıyorum sadece not enoght item modunu yükleyince böle oluyo bu hatayı veriyo başlatmıyo oyunu[DOUBLEPOST=1381727295][/DOUBLEPOST]Yaa lütfen yardım edin ya
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.