Yardım Lütfen

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@bed42 VPN: Sanal Özel Ağ demekmiş. Yani Hamachi'de ağa bağlanırken sorun oluşmuş. Yeni bir ağ açıp ona girmeyi deneyin. Sorun çözülmezse yeniden mesaj atarsın.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Sorun çözülmez ise sil bir daha kur :D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
aynen öyle 2 bağlantı var ethernet de internet erişimi yazıyor ancak hamachide internet erişimi yok diyor bunu bir türlü çözemedim :S
Hamachi'de zaten internet erişimi yok der nedeni hamachi bilgisayarlar arası ağ kurar seni internete bağlamaz. Hiçbir şekilde internete bağlandığını göremezsin hamachi'de

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Hamachi'de zaten internet erişimi yok der nedeni hamachi bilgisayarlar arası ağ kurar seni internete bağlamaz. Hiçbir şekilde internete bağlandığını göremezsin hamachi'de
Belki birisi hamachide int. Ile Hamachi arasında köprü yaptı??

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Öyle bir şey yok bende Hamachi internete bağlandım olarak görünüyor. Hatta birincil Ağ'ım olarak görünüyor. (Oyun için ayarlayacaktım. Yapamamıştım. Birincil olarak kaldı.)[DOUBLEPOST=1404805270,1404805188][/DOUBLEPOST]
Belki birisi hamachide int. Ile Hamachi arasında köprü yaptı??

@unununium olabilir!