[Yardım] Menu komut algılamıyor...

NitradoIEmre

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Selam arkadaşlar!
İlk olarak IEmre nickname ile kayıt olamadım nickimi alan arkadaşa bir şey diyemicem.Kim aldı merak ediyorum.

Soruma gelirsek sk de bir menu olusturdum fakat algılamadığı bölüm tek c;asd bölümü.Hem komutu direk yazdım hemde / koyarak yazdım her ikisindede 0 hata ile yaptım ama komut olmuyor(en sade kaynak):

on right click with a 1:
show "s;1;i;1;n;&6isim;l;&6alt;c;sıkıntılıbölüm;" to player

Evet menude iteme tıklayınca komut neden algılanmıyor ? Yardım eden herkeze teşekkür ederim.İyi forumlar.

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
1 olarak yaparsan olmaz, en azından ben yapamıyorum hata mesajı geliyor bana item ismi yerine sayısını yada kodunu yazınca itemin ismini yazmayı dene stone olarak yani ayrıca show argumanını öyle kullanma.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Hayır O Örnek Kod.her şey Düzgün.Plugin,Skript,Bungeecord Komutlarını algılamıyor.
yani İteme Tıkladığında /playsound yazarsam oluyor çünkü Oyunun Ana Komutu,Ama örneğin /money yazarsam hiçbirşey olmuyor.

NitradoIEmre

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sanırım tam anlasılamadı.Bungeecord komutlarını vs algılamıyor biliyorum.Bu sk de bir menu yapınca show ile name sini lore item hepsini ayarlıyorum hatta {@asd} seklindede denedim sadece c; buradan sonraki kod algılanmıyor yani iteme tıklarsınız menu acılır oradan birseye tıklayınca komud girmiyor bilen _?[DOUBLEPOST=1410806044,1410798356][/DOUBLEPOST]Güncel lütfen arkadaslar tek istediğim sey sorunsuz olarak bir item olucak ona tıklayınca menu açılıcak iteme tıklıcak ve bir komut giricek hersey tamam tek komudu girmiyorlütfen yardım !