Yardım Menü Açma Gözükmeme Sıkıntısı

Periler

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
merhabalar mesela aşşağıdaki kodda oka tıklayınca menü açılcak menü açılıyor tamam ama eşya gözükmüyo ama eşyayı bi slotta ayarladım 0 slotta yani baştaki ona tıklayınca 0.5 saniyeliğine gözüküp direk menü kapanıyo
menü kapansın tamamda neden gözükmüyo elmas ??
Kod:
on rightclick with a arrow:
    open chest with 1 row named "&6Deneme" to the player
    format slot 0 of player with diamond named "&b&ldeneme" with lore "&e&ldeneme" to close then run [execute player command "help"]

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bu SkQuery'nin hatası eğer TuSKe ile yaparsan böyle sorunlarla karşılaşmazsın.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu kodun TuSKe ye çevrilmiş hali:
PHP:
    open virtual chest inventory with size 1 named "&6Deneme" to the player
    make a gui slot 0 of player with diamond named "&b&ldeneme" with lore "&e&ldeneme" to close then run player command "help"

Sandığı açtıktan sonra "wait 2 ticks" koysan da olur ama önermem. TuSKe ye geçersen diğer hataları da önlersin ve daha çok özellikli menüler yapabilirsin.

Periler

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu SkQuery'nin hatası eğer TuSKe ile yaparsan böyle sorunlarla karşılaşmazsın.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu kodun TuSKe ye çevrilmiş hali:
PHP:
    open virtual chest inventory with size 1 named "&6Deneme" to the player
    make a gui slot 0 of player with diamond named "&b&ldeneme" with lore "&e&ldeneme" to close then run player command "help"

Sandığı açtıktan sonra "wait 2 ticks" koysan da olur ama önermem. TuSKe ye geçersen diğer hataları da önlersin ve daha çok özellikli menüler yapabilirsin.
Teşekkürler wait 2 ticks ne işe yarıyor malesef bilmiyorum yinede çok teşekkürler TuSKe yi yüklücem şimdi

Çalışmadı Hatta Daha Kötü Oldu
Normalde eskiden gözükmese bile tıklayınca en azından pencere kapanıyodu bunda şimdi elması kendi envanterimize alabiliyoruz ve gözükmüyo gene