[Yardım] Minecraft Ram Verme

Rinkk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhaba arkadaşlar,
Ben Minecraft'ıma ram vermek istiyorum, internetten bir kaç video izledim. Bilgisayarım / Özellikler'den bir kaç şey oluyor ancak istediğim kadar ram veremiyorum. ".bat" dosyası açılarak oyuna ram verilebiliyor bunu videolarda gördüm ancak ram vermeye çalıştığımda "Error: Unable to access jarfile C:\Users\Rinkk\Desktop\Minecraft.exe" veya Invalid or corrupt jarfile hata veriyor. Oyunuma sorunsuz bir şekilde nasıl ram verebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Not: Oyunum orijinal değil.

minecraft survival

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hayır asla premium gerekmez ben şahsen yaptım.
Üzgünüm ama Windows xp için çözümü biliyorum..
Bilgisayarım/Özellikler/Gelişmiş/Ortam değişkenlikleri/Yeni(yukarıdaki)/Değişken adı _JAVA_OPTIONS Değişken değeri -Xmx1000m -Xms1000m/tamam de Ve kapat ama bunu yaptıktan sonra önerim minecraft açıkken hiçbişi yapma :D
Eğer pc ayarların bozulursa aynı yere gir ve o değişkeni sil.
[Alıntıdır,Lehamam]
Not:Benim 1000 yaptığım yer 1 gb ram demektir ramın yüksekse oraya istediğin kadar değer verebilirsiniz ben 1500 verdim.
Dipnot:Yukarıda yazım nasıl gri oldu la

Bkunkcu

Windows 10 CDsi bulunur.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
3
Bat koduyla çalıştırmayı anlatıcam ama biraz karışık gelebilir.

1) Minecraft dizinini bul ve /bin/ klasörünün içine gir.
2) Not defteri ile bir yazı dosyası oluştur ve uzantısını .bat olarak değiştir.
3) Bu kodları .bat dosyanın içine yapıştır.
Kod:
java -cp minecraft.jar;lwjgl.jar;lwjgl_util.jar -Djava.library.path="natives" net.minecraft.client.Minecraft
4) Son olarak .bat dosyasının sonuna kendi kullanıcı adını yaz. Örneğin:
Kod:
java -cp minecraft.jar;lwjgl.jar;lwjgl_util.jar -Djava.library.path="natives" net.minecraft.client.Minecraft Bkunkcu
Şeklinde yaptığımızda oyuna "Bkunkcu" nickiyle gireceksiniz.

Not: Eğer Java çalıştırılabilir bir komut değil hatası alırsan, Bat kodunun başındaki java yerine " " arasında java konumunu yaz.