[Yardım]Minecraft Skin Değiştirme 1080p Skin

ProofStriker355

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Merhaba Ben Minecraft Single de Skin Gözüküyo ama Multi de Başkası Göremiyor.Skine steve ve Kendi Nick imi Yazdım ama Hala Olmadı

GamesFT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hesabın premium değilse skinin sadece sende gözükür ve diğer tüm skinsizlerde senin skininle aynı olur

mcskinsearch.gamer.com.tr gibi bi siteden skinli NİCK lere bak beğendigin bi nick'i oyuna girerken yaz bölyece skinli olursun. :)

AlpHasdemirTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Skinin başkasında görünmesi için premium olman gerek.Yada başka bir premium üyenin ismiyle crack minecraft ile girdiğinde skinin başkalarında görünür. :)

iPaperMario

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Of Of mcskinsearch.gamer.com.tr zaten bütün Minecraft Premium hesaplarının tek sitede bulunduğu yerdir. Orası skin yeri gibi bir şey değil saçma sapan konuşmayın. Eğer skinli görünmek istiyorsanız mcskinsearch.gamer.com.tr/browse adresine girip oradan beğendiğiniz skinin üzerine gelin adı çıkacaktır,sonra o isimle crackli Minecraft Launcher'iniz ile giriş yapın. OLAY ÇÖZÜLMÜŞTÜR.

KestaneKafa

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben kendime novaskin'den bir skin yaptım ona TekSavascı38 adını verdim oyuna girerken o adı yazdım ama skinim gözükmüyo sadece steve gözüküyo crack kullanıyorum nasıl kullanabilriim o skininnmi

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
ben kendime novaskin'den bir skin yaptım ona TekSavascı38 adını verdim oyuna girerken o adı yazdım ama skinim gözükmüyo sadece steve gözüküyo crack kullanıyorum nasıl kullanabilriim o skininnmi
o bir premium isim değil çünkü -_- (700. mesaaaaaaaaaaj yuppiiiiiii heyyooooo olleeeeeey:notch::notch::notch::ecehver::ecehver::ecehver:)