Türkçe'm ile dalga geçene baksiteler benim scriptler benim diye bir şey demedim ? Türkçende sıkıntı varsa bizede anlatabilirsin.
ciddi ciddi sorunların var bi doktora görün senTürkçe'm ile dalga geçene bakMısın musun eklerini ayrı yazmayı bilmiyor, Skript ile Script arasındaki farkı anlayamıyor, özel isimlere gelen eklerin kesme işareti ile yazılacağını bilmiyor.. (:
ciddi ciddi sorunların var bi doktora görün sen
Atamızın sözüyle ne hâlt ediyorsun ? olaya yeni bir kavram'mı katıyorsun ?Türk demek, dil demektir. Millet olmanın en belirgin niteliklerinden biri dildir. “Türk milletindenim.” diyen kişi, her şeyden önce kesinlikle Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir kişi, Türk kültürüne ve milletine bağlılığını öne sürerse buna inanmak doğru olmaz.
- M. Kemal ATATÜRK
Atamızın sözüyle ne hâlt ediyorsun ? olaya yeni bir kavram'mı katıyorsun ?
Ragevas 1.numara eywİkinci site @Berk e ait düzenleyip köşelere kendi isminizi geçirmişsiniz. Tebrik eder, başarılar dilerim![]()
MySQL bağlantısı yapmak temel seviye bilgi gerektirir. Bunu bilmeden diğer SQL kodlarını da yazamayacağı için scripti çaldığı "net" belli. İstediği kadar inkar etsin bu işlerde azıcık tecrübesi olan biri bunu anlar.1. Skript diye bi plugin var biliyosun dimi bizler script diyoruz bu sebepten.
2. Sen bi java developer'sın plugin yazabiliyosun veya başka bir şey ancak tek başına FeatherBoard veya Essentials gibi büyük pluginleri yardım almadan yazamazsın.
3. Söylediklerin ile adamı aşağılıyosun daha pratik olarak çözümden bahset örnek olarak.