[YARDIM]Nitrado Sunucu Alırken Mobil Ödeme Sorunu

MineBine

Gurbet elde bir başıma neyleyim?
En iyi cevaplar
0
Yahu desene be kardeşim. Sen kayıt olurken bir mobil numara girdiysen veyahutta önceden bir telefonla para aktardıysan. O mobil numara veya ilk para aktardığın telefon dışında aktarma yapamıyorsun. Tabi bu mobil numaraları onaylayarak yaptıysan. Onaylamadan aktarma yaptıysan bir şey diyemem. Benide korkuttun yanlışlıkla seninkini hackledim diye.
Sen galiba yanlış anladın. Telefonda kontör var ama hat aktif değil, tl alınamıyor diyor. Avea destek hatttını aradım hattınızda bir şey yok dedi. Ama hala olmuyor.[DOUBLEPOST=1431251824,1431251789][/DOUBLEPOST]
hattının mobil ödeme özelliği kapalı olabilir.bimcell,kartalcell vs gibi hatlarda olmuyor genelde...[DOUBLEPOST=1431251709,1431251675][/DOUBLEPOST]
alakası bile yok hocam,istediği telefon numarası ile aktarma yapabilir...
Telefonda kontör var ama hat aktif değil, tl alınamıyor diyor. Avea destek hatttını aradım hattınızda bir şey yok dedi. Ama hala olmuyor. Yardım edebilecek yok mu?

Hiracles

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sen galiba yanlış anladın. Telefonda kontör var ama hat aktif değil, tl alınamıyor diyor. Avea destek hatttını aradım hattınızda bir şey yok dedi. Ama hala olmuyor.
müşteri hizmetlerini arayıp,hattının mobil ödeme özelliğinin açılmasını istediğini söyle...[DOUBLEPOST=1431251886,1431251847][/DOUBLEPOST]
Sen galiba yanlış anladın. Telefonda kontör var ama hat aktif değil, tl alınamıyor diyor. Avea destek hatttını aradım hattınızda bir şey yok dedi. Ama hala olmuyor.[DOUBLEPOST=1431251824,1431251789][/DOUBLEPOST]
Telefonda kontör var ama hat aktif değil, tl alınamıyor diyor. Avea destek hatttını aradım hattınızda bir şey yok dedi. Ama hala olmuyor. Yardım edebilecek yok mu?
ayrıca kontor olup olmaması ile alakası yok,dediğimi yanlış anladın :D

MineBine

Gurbet elde bir başıma neyleyim?
En iyi cevaplar
0
müşteri hizmetlerini arayıp,hattının mobil ödeme özelliğinin açılmasını istediğini söyle...[DOUBLEPOST=1431251886,1431251847][/DOUBLEPOST]
ayrıca kontor olup olmaması ile alakası yok,dediğimi yanlış anladın :D
Aradım, hattınızda sorun yok dedi.

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O zaman Avea'yı hacklıyım :D
(Neyse o zaman bilmiyorum çünkü bende öyle olmuştu. Başka telefondan aktarma yapamıyordum. Umarım çözersin.