Yardım npc

esadesadesad

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bir plugin vardı citizens değil galiba NPC oluşturuyorduk ve sağ tıklayınca bir komut giriliyordu. Örneğin bir npc ye /warp market komutunu yükledik ve o npc ye tıklayınca markete gidiyor. Bunu nasıl yapabilirim?

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu plugini buldum komutu rahatça ekleyebiliyorum fakat npc görünmez yanına ışınlandığım yerde yok oluşturduğum yerdede.

Son durum npc eklendi komut yüklendi fakat sağ ve ya sol tıkladığımda komut işlemiyor

esadesadesad

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Deneyip sonucu paylaşacağım.

Oldu çok saolun bir sorum daha olacak birden fazla server kiralayıp bungeecord ile bağlamayı düşünüyorum ve bunpc lerle geçiş yapmayı komutu nedir?
Npc ye sağ tıklayınca diğer bir servera gecis yapabilelim.

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Deneyip sonucu paylaşacağım.

Oldu çok saolun bir sorum daha olacak birden fazla server kiralayıp bungeecord ile bağlamayı düşünüyorum ve bunpc lerle geçiş yapmayı komutu nedir?
Npc ye sağ tıklayınca diğer bir servera gecis yapabilelim.
Hocam kullandığınız pluginlerin tanıtımları youtubede mevcut var zaten, hazıra konmak yerine biraz araştırırsanız daha iy ibir sunucuya sahip olabilirsiniz.Ancak bilgisizseniz hub denemeyin derim, sunucuya ve insanlara yazık..

esadesadesad

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bilgisiz olduğumu düşünmüyorum açıkçası. Skyblock + concon olarak açıcam sw yi şu an skyblock var sadece. 15 online civarindayiz 7 nin altina nadiren düşüyoruz ve oyuncular benden ve yetkililerden memnun. Ayrıca youtube ve google de arayıp bulamadığım sorular bunlar.

Hocam kullandığınız pluginlerin tanıtımları youtubede mevcut var zaten, hazıra konmak yerine biraz araştırırsanız daha iy ibir sunucuya sahip olabilirsiniz.Ancak bilgisizseniz hub denemeyin derim, sunucuya ve insanlara yazık..
Galiba haklısınız özür dilerim şimdi nasıl olduğunu buldum.