[Yardım] Öldürme Sayısına Göre Sıralama Plugini [Detaylar Konuda]

RAdestek

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
2 saatir şöyle bir plugin arıyorum :
Aynı scoreboardstats gibi (yanda gözükmesede olur)Hani top 10 vs. varya,adamların kendini kaçıncı sırada olduklarını görmesini istiyorum.
ScoreBoardStats plugininde mesala server 50 kişilik TOP 50 yaparsın :D onu anlarızda o zamanda ekran kaplar - sığmaz veya server hataları oluşur.
Böyle bir komut yazınca altta ya kendini öldürmeye göre serverda kaçıncı olduğunu öğrencek veya top 50 gözekecek :D.Böyle bir plugin.

1.7.2 İçin bukkit API de bulsam kendim kodlayacağımda yok kaldırılmış.(Yada ben bulamadım sizde bulursanız atarsanız sevinirim).

Şimdiden yardımlarınız için teşşekürler.

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
oyuncu öldürmelerini hashmaplara koyarsın (oyuncu, öldürmesayısı) şeklinde sonra hashmapta sırayla alırsın en büyüklerini ( o kısmı bilmiyorum işte araştır :D)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

bu var işini görür mü bilmem

RAdestek

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
oyuncu öldürmelerini hashmaplara koyarsın (oyuncu, öldürmesayısı) şeklinde sonra hashmapta sırayla alırsın en büyüklerini ( o kısmı bilmiyorum işte araştır :D)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

bu var işini görür mü bilmem
Senin attığın plugini biliyorum az önce test serverimde denedim,50 Kişilik ayar yaptım bug oluyor.Sadece 9 kişi gözüküyor.Ben diyorumki zaten adamlar öldürmelerine göre serverda kaçıncı olduklarını görsünler.

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Kendini serverda kaçıncı olduğunu göstermiyor sanırım?Bana tek o lazım.
Öyle bir şey olmaz burada top 10 var kendi statülerine bakabiliyorsun top 10'a girersen söylüyor ödül veriyor bunu yapmak için MySQL üzerinden bir stats pluginini bağlayıp top 100 yapacaksın yada top 1000