Burda post kasmaya çalışma arkadaşım olsan satardım ama o da geçtibana giren çıkan yok 2 lira için arkadaşını satarsan ödersin bedelini.
Burda post kasmaya çalışma arkadaşım olsan satardım ama o da geçtibana giren çıkan yok 2 lira için arkadaşını satarsan ödersin bedelini.
post kasmıyorum ben adam akıllı tartışıyoruz arkadaşın değilmişiz bu güne kadar kardeşimiz dedik 2 lira parayı görünce hemen sattın yok ticketler yok hırsızlar falan yazıklar olsun.Burda post kasmaya çalışma arkadaşım olsan satardım ama o da geçti
Özele gel burda konuşulmaz onunda mı terbiyesini almadınpost kasmıyorum ben adam akıllı tartışıyoruz arkadaşın değilmişiz bu güne kadar kardeşimiz dedik 2 lira parayı görünce hemen sattın yok ticketler yok hırsızlar falan yazıklar olsun.
almadım senmi vereceksin terbiysini bak ne güzel işte herkes kimin ne olduğunu görüyor @CrossBowerManÖzele gel burda konuşulmaz onunda mı terbiyesini almadın
Terbiyen beni ilgilendirmez onu seni yapanlara sor[DOUBLEPOST=1435099210,1435099102][/DOUBLEPOST]almadım senmi vereceksin terbiysini
Aynen baya bellialmadım senmi vereceksin terbiysini bak ne güzel işte herkes kimin ne olduğunu görüyor @CrossBowerMan
CrossBowerMan ile aynı ip aralıgını taşıyorsunuzda ondanAynen ama vazgeçtim bazıları ddos attıda[DOUBLEPOST=1435098653,1435098620][/DOUBLEPOST]
Edit: Nerden anladın la![]()
yapıştırdım ddosuCrossBowerMan ile aynı ip aralıgını taşıyorsunuzda ondan![]()