[Yardim] Otomatik Vip Satisi

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler Benim Survival Projem Var Belki Bilen Vardir.
Efsane Olucaz Gibime Geliyo.
Bende HaftaIci Girmiyorum Pc'ye.
WebSitemizde Otomatik Vip Satisi Vapmak Istiyoruz.
Bunu 3Pay(Mikro Odemeden) Yapabilirmiyim?
Yapamazsakta Hangi Sirketle Yapabilirm Bunu ?
Yardimci Olursaniz Sevinirim.Herkeze Kolay Gelsin.

Not:BuyCraft'ta Mobil Odeme Varmı ?

Etiketler:
@MrUnioDex @IRFN @Lovegame

KuzuCevirme

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ataridukkani.buycraft.net

cok eskiden beri kullanmaktayım bu odeme sistemini tamamen otomatik gelismis versiyonlarında ekstra indirim yada para kuponu da yapılabilmektedir mobil odeme yoktur

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
BuyCraft'da mobil ödeme var diye hatırlıyorum ancak adı farklı birşeydi..
3Pay veya MaxÖdeme ile yapabilirsin en iyileri onlar bana göre.

https://forum.gamer.com.tr/konu/vip-oedeme-yoentemleri.221398/#post-1181436

Bu konuyada bir gözat.
paygol galiba mobil odeme alıyo ordan yapabılıyoruz sanırım fakat paygol komısyonu ne kadar alıyo bılmıyorum bılen varsa soylıyebılırmı ?
bide 3pay fln bunlar otomatik yapabılırmıyız :) burada bısey soylemıyor ben sadece otomatik satmasini istiyorum :)

Lovegame

GameOfTurk
En iyi cevaplar
0
Ödeme şirketlerine sormalısınız mysql desteği vs varmı.

Ayrıca diğerleri çoğu şey gibi tahminimce BuyCraft'da %50 komisyon alır.

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ödeme şirketlerine sormalısınız mysql desteği vs varmı.

Ayrıca diğerleri çoğu şey gibi tahminimce BuyCraft'da %50 komisyon alır.
tmm sole bısı dusundum 3pay yuklerım sıteye aksamları bakarım adam tıcket atar gelınce verırım vıpı 3pay komısyon alıyomu alıyosa ne kadar ?

Lovegame

GameOfTurk
En iyi cevaplar
0
Mysql kullanmayacaksanız yani satın alınca otomatik vermesini yapmayacaksanız MaxÖdeme yeni başlayanlar için daha basit bence, Ödeme ödemeyi yapıyor sitede hangi ürünü aldığı gözüküyor nickiyle birlikte onay göre veriyorsunuz.

3Pay'a sormalısınız ayrıca komisyonu vs.Maxödeme mobilde %50 kredi kartında %10 ttnette %55 civarında alıyor.

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mysql kullanmayacaksanız yani satın alınca otomatik vermesini yapmayacaksanız MaxÖdeme yeni başlayanlar için daha basit bence, Ödeme ödemeyi yapıyor sitede hangi ürünü aldığı gözüküyor nickiyle birlikte onay göre veriyorsunuz.

3Pay'a sormalısınız ayrıca komisyonu vs.Maxödeme mobilde %50 kredi kartında %10 ttnette %55 civarında alıyor.
bence en iyisi kullanıcam hostingle anlasmak olucak :( komısyonlar cok fazla bana gore.olmassa yapıcaz bısıyler