[YARDIM]Oy Kagidi

Dul Bırakan

Ďℍ₰ ƐXƬΛSY ☠™ //// ƵŦ|☪ Naked™
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Bir Sorunum Var Ben Böyle Bir Kod Yazdim el Bitince Eline Oy Kagidi Geliyor Fakat Op lardan Başkası Sag Tiklasa Bile Oy Kagidi İslemiyor
Bunun İcin Yapabilecegim bir şey Varmı Heralde BukkitGames Engelliyor Bu Engeli Oyun Bitince Kaldırabilirmiyim Veya Başka Bir Mantık Olabilirmi
Benim SW de
[On game end:] Eventi vardır

Kod:
on game end:
    loop all players:
        clear the loop-player's inventory
        give 1 paper named "&6&lOy Kagidi" with lore "&cSag Tiklayarak Oy Menusu Acilir" to loop-player
on rightclick:
    if player is holding paper named "&6&lOy Kagidi" with lore "&cSag Tiklayarak Oy Menusu Acilir":
        execute player command "/bg vote"

ZsCraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bukkitgames in engeli kalkmaz kaldırmak için BENCE plugin ile oynama yapmak lazım ki oynamalar sonucu buglar oluşur (oyun bittikden sonra oyuncular sağ sola gidip bişiler kırar kapıları açar aslında zararı olmaz ama yinede başka sorunlar ortaya çıkartır)

Dul Bırakan

Ďℍ₰ ƐXƬΛSY ☠™ //// ƵŦ|☪ Naked™
En iyi cevaplar
0
Bukkitgames in engeli kalkmaz kaldırmak için BENCE plugin ile oynama yapmak lazım ki oynamalar sonucu buglar oluşur (oyun bittikden sonra oyuncular sağ sola gidip bişiler kırar kapıları açar aslında zararı olmaz ama yinede başka sorunlar ortaya çıkartır)
mesela degişkenle yapsak canli oyuncularin degeri 1 olsun ölünce o deger 2 olsun veya izleyici olarak oyuna girenlerde deger 2 olsun ve oyunda degeri 1 olan bir tane oyuncu varsa herkesde bg vote yazılmış olsun ve oyun bittigi an oylasınlar
?

ZsCraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anlamadın mehmet skript ile olucağını sanmıyorum pluginin içi değişmesi lazım

ZsCraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ANLAMIYON MU ONU YAPAMAYIZ SEN DEĞİŞKENLERLE OYNASANDA BİŞİ OLMAZ BUKKİTGAMESİN SORUNU