Arrow
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
skript versiyonuyla ilgili bir sıkıntı olabilir bazı versiyonlarda nedense player's balancei algılamıyor skype verirseniz bendekini atabilirimevet
yüklü
skript versiyonuyla ilgili bir sıkıntı olabilir bazı versiyonlarda nedense player's balancei algılamıyor skype verirseniz bendekini atabilirimevet
yüklü
Skype: berkay32304skript versiyonuyla ilgili bir sıkıntı olabilir bazı versiyonlarda nedense player's balancei algılamıyor skype verirseniz bendekini atabilirim
galiba su kodda hata var![]()
bu hatayı alıyorum.
kardeş işe yarıyor ama komuta bağladığımda parayı almıyorİşini Görmüyor mu ?Kod:command /sans: trigger: execute console command "/eco take %player% 10000"
command /sans:
trigger:
execute console command "money take %player% 10000"
send "&3Sans kutusu basariyla alindi !"
Peki Bunun Sonuna Şans Kutusu Verme Komutunu Nasıl EkliyebilirmKod:command /sans: trigger: execute console command "money take %player% 10000" send "&3Sans kutusu basariyla alindi !"
Siz Yaardımcı Olabılırmısınız ?Bunu Böyle Yaparsak Adamın Parası Varmı Yokmu Demeden Direk Parayı Alıyor Parası Yoksa Eksilere Düşüyor. Onu Engellemek Gerek Öncelikle.
Eksilere düşmesi sorun olmaz onu engellerim ben yeterki kodu bulmam gerek skriptte komuttan para almayı yapıyorum ama ko komut başka pluginde varsa çalışmıyor.Siz Yaardımcı Olabılırmısınız ?
Bildiğim kadarıyla essentialsta - ye düşecek parayı ayarliyabiliyorsun.[DOUBLEPOST=1428943965,1428943753][/DOUBLEPOST]Siz Yaardımcı Olabılırmısınız ?
Bildiğim kadarıyla essentialsta - ye düşecek parayı ayarliyabiliyorsun.
command /sans:
trigger:
execute console command "money take %player% 10000"
execute console command "give %player% diamondblock 1 name:&3Sans_Kutusu"
command /sans:
trigger:
if player has money take 10000
execute console command "give %player% diamondblock 1 name:&3Sans_Kutusu"
else:
send "&3Yetersiz bakiye !"