Drop,Items klasörünü ben de biliyorum fakat bunlari ayarlayabilen biri yok. Ve 2.0 üstü.1.7.2 sürümü için değil.2.0 dan yukarı sürümler çıktı, ayrıca plugins > MythMobs > düşen item için droptable itemlerin ayarları içinde Items klasörüne bakmalısın içinde örnekler vardır onlara göre yapabilirsin
Varhmm anladım, ancak klasörlerin içinde örnekler olmalı? sende var mı yok mu?
Tamam kardeşim sen cevap verme post kasmaktan başka bir şey yapmıyorsun.tamam o örnekleri editleyip yapabilriisn ben öyle öğrendim.
yardım etmeye çalışıyor, ayrıca post kasınca ne oluyor? elimize bişi mi geçiyor, burda kimse post kasmaz bazı m**lar hariç, adam akıllı yardım istiyorsan ya bana ö.m ile ulaş yada konuna bilgisi olan insanlara etiket koy gelsinler ben kullanmayı biliyorum bilgimden yararlanmak istersen konuşma açabilirsinTamam kardeşim sen cevap verme post kasmaktan başka bir şey yapmıyorsun.
Saol Fakat Artık Gerek Yoktu Bu Pluginemythicmobs > Items gir orda ExampleItems.yml dosyasi var aç onu içinde mesela başta skeleton king sword var
SkeletonKingSword:
Id: 276
Data: 0
Display: '&3Greatsword of the Skeleton King'
Lore:
- '&6A powerful sword used by'
- '&6the King of Skeletons.'
bu şekilde şimdi display yazisina istediğin ismi yaz o ismini değiştirir
lore dada istediğini yazabilirsin oda ismin altında yazan açıklamadır mesela
SkeletonKingSword:
Id: 276
Data: 0
Display: '&3MineBine in kilici'
Lore:
- '&6kılıç hala sıcak (saçma oldu tabi örnek veriyorum)'
- '&6the King of Skeletons.'
bu adımları takip edersen kolay olur bu arada
şu konuya yardımcı olursan: https://forum.gamer.com.tr/konu/essentials-tabelalar-problem.272741/