[YARDIM] Plugin Turkcelestirme

Fun4IK

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Oncelikle merhaba arkadaslar.Benim bi sorum olacakdi.plugini nasil turkcelestire biliriz yani ic mesajlari olsun komtlari falan .Simdiden tesekkur ederim

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer config içerisinde mesajları editleme şansı verirse sadece o şekilde yapabilirsin. Diğer şekilde pluginin kodlarını aynen alıp Türkçe yaparsın ama bunun için plugin yapımcısından izin alman gerekir.

Fun4IK

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Config dosyasindan baska jar dosyasindan yapmakta oluyormu acaba?(eger mesajlar configde yoksa)

Leforfs

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
.jar'dan çıkan bir dosya olur orda config felan vardır ordan ayarlayabilirsin. ingilizcen iyi olması lazım :)

Fun4IK

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
.jar'dan çıkan bir dosya olur orda config felan vardır ordan ayarlayabilirsin. ingilizcen iyi olması lazım :)
Kardesim onu bende biliyorum okadar cahil degiliz :D bi arkadas ole config.yml dosyasi olmadanda jar dosyasinda editleyip hatta komutlari bile turkcelestire bilirsin demisti.bende soruyomki mumkunmu ve mumkunse nasil ? :)

Leforfs

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardesim onu bende biliyorum okadar cahil degiliz :D bi arkadas ole config.yml dosyasi olmadanda jar dosyasinda editleyip hatta komutlari bile turkcelestire bilirsin demisti.bende soruyomki mumkunmu ve mumkunse nasil ? :)
şöyle birşeyde var .jar dosyasına sağ tıkla, birlikte aç de, ordan winrar ile aç ordanda editleyebilirsin.

Fun4IK

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Oyle biseydi sanirim tam hatirlamiyorum.Arkadas konusurken pek umursamamistim hic bana lazim olmicak diye :D

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu program ile pluginlerin kodlarını görebilirsin. Bir java kod editleme programı bul. Oraya plugini AYNEN ekle. (Class isimlerini, paketini vs. her şeyini aynen eklemelisin) Sonra her birine tek tek bakıp türkçe hale getirebilirsin. Sonra da .jar dosyasına çevirip normal plugin gibi kullanabilirsin.

alpersiz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana Daha Güzel Bir Taktik Vereyim Plugini Config Dosyasından Türkçeleştir.
Daha Sonra Türkçeleştirilmeyen Yer Kalmış Olabilir Bunun Çözümüde Basit Yukarıda Arkadaşın Verdiği Java Decompiler'i İndir Plugini "JD" İle Aç Daha Sonra Programın İçinde Otomatik Arama Var Arama Kısmına Türkçeleştirilmeyen Mesajı Yaz Ve Arat Bulduğunda Programın Arayüzünde Sağ Tarafında Kodların Hangi Class İçinde Olduğu Yazar Bunu Öğrendikten Sonra Plugini Winrar İle Açıp O Class'ı Masaüstüne at. Bu Dosyalarıda inclasstranslator Diye Bir Programla Düzenleye Bilirsin Yada Dirty Joe Düzenledikten sonra tekrar pluginin içine at Plugin %100 Türkçe olacaktır Komutları Türkçeleştirmek İçinde My Command Kullanabilirsin.