[YARDIM] Plugin Yaparken Hata !

RapsyBaraRS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben eklenti yapmak istiyorum ancak internette bulduğum hiçbir konu / video işe yaramadı. Yapıyorum ancak plugini sunucuma eklediğimde çalışmıyor yardım edebilirmisiniz.

Oswin

play.oswinnetwork.com
En iyi cevaplar
0
Kütüphane olarak bukkit veya Spigot eklendiğinden emin misin?

RapsyBaraRS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sürüm derken ? neyle neyin sürümü ? ve plugin.yml kesinlikle var (zaten olmazsa olmaz)

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Buraya class ve plugin.yml atarsan bir hata varmı diye bakarız.
Kodlamada hata yok ise bu videoları izleyerek tekrardan kontrol et, kurulumda bir yerde yanlıs birseyler yapmısmısın diye:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

RapsyBaraRS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu arada eclipse'nin sürümünden olamaz demi ? videolarda keepler indiriyorlar ancak ben keepleri indiremediğim için Mars'ı indiriyorum onda bi sıkıntı yoktur demi

Buraya class ve plugin.yml atarsan bir hata varmı diye bakarız.
Kodlamada hata yok ise bu videoları izleyerek tekrardan kontrol et, kurulumda bir yerde yanlıs birseyler yapmısmısın diye:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Kardeşim Bu Sayfaya Ulaşılamıyor Diyor

Oswin

play.oswinnetwork.com
En iyi cevaplar
0
Bu arada eclipse'nin sürümünden olamaz demi ? videolarda keepler indiriyorlar ancak ben keepleri indiremediğim için Mars'ı indiriyorum onda bi sıkıntı yoktur demi

Kardeşim Bu Sayfaya Ulaşılamıyor Diyor
O sorun olmaz. Server sürümü ile kütüphane sürümü farklı olabilir sorun yapar.

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aldığım Hata Yok Sadece Plugini Yüklediğimde Görmüyor Sunucu.
Java sürümünden kaynaklanıyor olabilir. Sunucu ve kütüphane uyuşmazlığı olabilir. Ya da hatalı yazmışsındır. (null pointer falan) Konsolu at. Ayrıca sunucuyu çalıştırdığın jarı kütüphane olarak ekle. Başkasını değil.