[YARDIM] Portu Açtım Fakat Sunucuya Girilemiyor

bea

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhabalar.Yakın Zamanda Bir Sunucu Açacağım Fakat Denemek Amaçlı Girilmeye Çalışıldığında Girilemiyor.Portu Modemden Kontrol Ettim Sorun Varmı Diye Ama Yok.Ne Yapmamız Gerekiyor?Bilen Varsa Yardım Etsin Lütfen.

İşletim Sistemi: Windows 7 Home Basic
Modem: Zyxel
ISS: TTNet

Veli1212

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Nasıl Yani ; kendi pc(bilgisayar)'ın üzerinden mi açıkcasın port u ' yoksa başka bir harici VDS(Virtual Dedictated Server) ' danmı ? Anlamadım ?

Veli1212

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kendi bilgisayarımdan Açacağım
Tamamdır - Gerekli Portları açtığın halde açılmıyor ise sunucu - Craftbukkit'ini değiştir Ya da Sende gözükmüyordur veya hiç giremiyorsan yapcağın tek şey portları kaldırıp server-properties.txt deki ip kısmını düzenlemek olacaktır.

bea

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yaptım.Birde Şu Soruyu Sormak İstiyorum:Güvenlik Duvarlarını Kapatın Diyen Arkadaşlar Var.Bu Ve Benzeri Konularda Ne Yapmalıyız?

Veli1212

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yaptım.Birde Şu Soruyu Sormak İstiyorum:Güvenlik Duvarlarını Kapatın Diyen Arkadaşlar Var.Bu Ve Benzeri Konularda Ne Yapmalıyız?
Güvenlik Duvarıyla hiçbir şekilde bir sorun söz konusu değildir . Arkadaşlarımızın bilgisizliğinden kaynaklanan bir alıntıdır o

iyi Forumlar..

Gavatos

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
3
Başlata cmd yazıp yönetici olarak çalıştırın.
Komut istemine ipconfig yazın.
IPv4 adresiniz üzerine port açınız. (IPv4 adresi değişmektedir değiştiğinde değiştirin ayarını)
Başkaları bağlanamıyorsa portu güvenlik duvarınıza eklemeniz lazım.
Güvenlik duvarınız daima açık olsun!
Bu videoda güvenlik duvarına port erişimi nasıl eklenir veya izin verilir gösteriliyor.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

bea

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Başlata cmd yazıp yönetici olarak çalıştırın.
Komut istemine ipconfig yazın.
IPv4 adresiniz üzerine port açınız. (IPv4 adresi değişmektedir değiştiğinde değiştirin ayarını)
Başkaları bağlanamıyorsa portu güvenlik duvarınıza eklemeniz lazım.
Güvenlik duvarınız daima açık olsun!
Bu videoda güvenlik duvarına port erişimi nasıl eklenir veya izin verilir gösteriliyor.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Aynı Şeyi Bende Yaptım.Artık Girebilirler Değil mi?Ya da İşletim Sistemi Ve Modem Ayaı Konusunda Başka Bir Şey Yapmamız Gerekiyor mu?