|Yardım| PufferPanel Hakkında

Mustafakemal535

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
PufferPaneli Bileniniz Vardır , Ben Bu PufferPaneli Kendi Aldığım VPS e Kurmak istiyorum çünki VPS ler Hem daha ucuz Hem Daha hızlı.

Kurmak istiyorum Ama Kuramıyorum Daha doğrusu Otomatikleşti PufferPanel ama işte Bazı Sıkıntılar Var Birisi Bu Puffer Paneli Bana Kurabilirmi Lütfen Yardımcı Olabilicekler Bana Ulaşsın Skypem : mustafakemal646

Iyi Forumlar.

Son düzenleme:

Mustafakemal535

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu hakkında pek bir bilgim bulunmuyor biraz daha detaylandır hocam ek olarak ;
Bakınız. @LeaderOS @Berk
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Minecraft Serverler için bir WebPanel dir Ve Ben bunu Kurmaya çalıştım ama kuramadım onun için yardım istiyorum

VPS Ubuntu 14.04 TLS e Kurulumu Yapılıcal Benim Yerime Birisi Kurabilirmi Dicektim

Tamamdır Gerek Kalmadı Konuyu Kapatabiliriz.

LeaderOS

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
VPS daha mı hızlı? VPS donanımı paylaşır yani senin ramini başkası kullanabilir. Ama VDS'de bu söz konusu değildir. Sana ayrılan ram'i sadece sen kullanırsın. Yani mantıken bile bakarken VDS daha hızlı ve stabildir.
Ayrıca PufferPanel 5656 ve 5657 portlarını kullanıyor yani bu portların açık olduğundan emin ol. Hata büyük ihtimal bundan kaynaklanıyordur.

Mustafakemal535

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
VPS daha mı hızlı? VPS donanımı paylaşır yani senin ramini başkası kullanabilir. Ama VDS'de bu söz konusu değildir. Sana ayrılan ram'i sadece sen kullanırsın. Yani mantıken bile bakarken VDS daha hızlı ve stabildir.
Ayrıca PufferPanel 5656 ve 5657 portlarını kullanıyor yani bu portların açık olduğundan emin ol. Hata büyük ihtimal bundan kaynaklanıyordur.
Hocam PufferPanel i Kurdum ama Sorun şu Minecraft server Oluşturuyorum ardından jarı indirmesi için install Butonuna basıyorum Sonra Hata Veriyor VPS de 1GBit Hat var ve Bütün Portlar açık (Kullanmak istediklerim)

Ayrıca VPS VirtualMachine Şeklinde Açılmışsa Kimse Kullanamaz Rahat Olunuz :D

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam PufferPanel i Kurdum ama Sorun şu Minecraft server Oluşturuyorum ardından jarı indirmesi için install Butonuna basıyorum Sonra Hata Veriyor VPS de 1GBit Hat var ve Bütün Portlar açık (Kullanmak istediklerim)

VPS sanal makinenin içinde sana ayrılmış bir sunucu gibi.
O sanal makineyi kullanan onlarca kişi var.
Düşün bakalım :)

LeaderOS

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Yanlış biliyorsun araştır. VPS senin boşta olan donanımını (ram,cpu vb.) başkaları tarafından kullanıyor. Bu yüzden fiyatı ucuz. Fakat VDS sana donanım olarak ne ayrılmışsa senden başka kimse o rami, cpu vb. şeyleri kullanamaz. (boşta olsa bile)

Mustafakemal535

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yanlış biliyorsun araştır. VPS senin boşta olan donanımını (ram,cpu vb.) başkaları tarafından kullanıyor. Bu yüzden fiyatı ucuz. Fakat VDS sana donanım olarak ne ayrılmışsa senden başka kimse o rami, cpu vb. şeyleri kullanamaz. (boşta olsa bile)
Peki ya ben CPU Kullanmak istesem Ne olucak yani şuanda Makinede 12 CPU var Benim Sunucuda 5CPU Kullanılıyor bi anda Oyuncu sayısı yükseldi başka biri de CPU mu kullanıyo O Kullanandan mı kesilir CPU ???