- En iyi cevaplar
- 6
- Ruh hali
Tekrar merhaba arkadaşlar.
Önceki evlenme skript istediğim günden bu yana skriptte bayaa geliştim.
@TheProfessionali'in sunucusunda gördüğüm scoreboard sistemini yapmaya çalıştım.
Ve evet, yapmayı başardım ama bir hata var.
İlk önce skriptimi açıklayayım:
Scoreboard ile sağ tarafta kişinin özelliklerini gösteriyor. (Özellikler skript ile kodlandı.)
Her yürümede bu özellikleri güncelliyor fakat başka birisi yürüdüğünde onun özelliklerini bende de gösteriyor.
Bunu göstermeyi nasıl engelleyebilirim veya @TheProfessional'in yaptığı gibi nasıl yapabilirim, herhangi bir plugin varsa söylerseniz yine olur.
Kodladığım skriptin kodları:
Lütfen yardım edin:
@Schaffer79 , @BraveHero , @ta1ha , @Ranork , @TheProfessional , @Secret_wither , @Admicos
Önceki evlenme skript istediğim günden bu yana skriptte bayaa geliştim.
@TheProfessionali'in sunucusunda gördüğüm scoreboard sistemini yapmaya çalıştım.
Ve evet, yapmayı başardım ama bir hata var.
İlk önce skriptimi açıklayayım:
Scoreboard ile sağ tarafta kişinin özelliklerini gösteriyor. (Özellikler skript ile kodlandı.)
Her yürümede bu özellikleri güncelliyor fakat başka birisi yürüdüğünde onun özelliklerini bende de gösteriyor.
Bunu göstermeyi nasıl engelleyebilirim veya @TheProfessional'in yaptığı gibi nasıl yapabilirim, herhangi bir plugin varsa söylerseniz yine olur.
Kodladığım skriptin kodları:
Kod:
on walking on 1 or 2 or .....:
<tab>execute console command "/scoreboard objectives remove %player%"
<tab>wait 1 ticks
<tab>execute console command "/scoreboard objectives add %player% dummy &4Cn&7%{can.%player%}%&4Lvl&7%{%player%.level}%&4Yrlm&7%{yorulma.%player%}%"
<tab>execute console command "/scoreboard objectives setdisplay sidebar %player%"
<tab>execute console command "/scoreboard players add %player% %player% 1"
Lütfen yardım edin:
@Schaffer79 , @BraveHero , @ta1ha , @Ranork , @TheProfessional , @Secret_wither , @Admicos