[Yardım] Servera Gireceklere Vereceğim IP Hakkında

bea

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba Ben BEA.Sunucumu Hazırladım Fakat Arkadaşlarımın Hangi IP Adresi İle Gireceklerini Bilmiyorum.Bir Video da Real IPnizi Verin Diyen Var Fakat Ben de Dahil O IP İle Giremedim.Modemin Wan Arayüzünündeki Durum Sekmesinde Bulduğum Bir IP Vardı Onla Girmeyi Denedim Oldu Ama Ben Bu IP İşini Anlamadım.Arkadaşlara Hangi IPyi Vereceğiz? (Hatta) Portu Hangi IPnin Üzerine Kuracağız?

Bunları Bana Biri Açıklayabilir mi Lütfen?

bea

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Evet.Kendi Cihazımda Kurdum Serverı.Peki Nasıl Yapacağız Anlatacak Olan Var mı Arkadaşlar? :)

ColKaplani

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet.Kendi Cihazımda Kurdum Serverı.Peki Nasıl Yapacağız Anlatacak Olan Var mı Arkadaşlar? :)
googleye whatismyipadress yaz girmeye çalış server.properties dosyasından portu değiştirdiyseniz ipadresini:portunuz bu şekilde girin eğer portunuz yok ise net panelinize girip bir port açın

bea

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Konuda ''Real IP'' Olarak Bahsettiğim IP Adresleri Zaten whatsismyipadress gibi Sitelerden Alınıyor Fakat Ben O IP İle Giremedim.Net Panelinin Durum Sekmesinde Bulduğum IP İle Girdim.

ColKaplani

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Konuda ''Real IP'' Olarak Bahsettiğim IP Adresleri Zaten whatsismyipadress gibi Sitelerden Alınıyor Fakat Ben O IP İle Giremedim.Net Panelinin Durum Sekmesinde Bulduğum IP İle Girdim.
O Zaman Port Açmayı Deneyiniz Başkalarının Girebilmesi İçin

RLC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Arkadaşların real IP adresin ile girebilir ama sen giremezsin diye biliyorum. Sen direk sunucu adresine "localhost" yazacaksın.