[YARDIM] Serverime Proxy Saldirisi veya baska bir Tür Saldiri Yapiyorlar!

Effonerix

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaslar,

Server actim ama Saldirilardan Biktim Artik!
Serverime Yine Saldiri yapiyorlar.. Nasil Engelleyebilirim?! ARTIK BIKTIM KARDESIM.
Bot vs Degil onlari Engelledim.. Proxy saldirisi dediler Balloon mudur nedir onu nasil engelleyebilirim yardim Edermisiniz?
Tesekkürler.

Server Özellikleri:
RAM 16 GB
Spigot (1.7/1.8)
Bungeecord: Degil!

ruzgartan1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
merhaba balon olabilir ip adresini verirseniz balonu uygularım eyer balon iste korumasını veririm sorun çözülür :)

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Bu açık kullanan cliente Türkiye'de her nekadar "Balon" deselerde bunun asıl adı "Exploit"tir.

Bu exploit 1.7.10 sürümlerinden giriş yapar ve özel clienti ile sunucuya alması gerekenden farklı veriler yollayarak sunucunun çökmesine neden olur.

Çözümü çoktan Nitrado forumlarında paylaşıldı. Spoiler içinde linki vereceğim ki reklama girmesin :

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Tab List'te hata çıkarsa yapmanız gerekende bu linkte mevcuttur.

Sana kolay gelsin.

notaldo

If you want this, dream it!
En iyi cevaplar
1
Firewall diye birsey var ya panelde onu aktif etmelisin , eğer yine olmassa Saldiri korumasi olan bir VDS makine almalisin .

Effonerix

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu açık kullanan cliente Türkiye'de her nekadar "Balon" deselerde bunun asıl adı "Exploit"tir.

Bu exploit 1.7.10 sürümlerinden giriş yapar ve özel clienti ile sunucuya alması gerekenden farklı veriler yollayarak sunucunun çökmesine neden olur.

Çözümü çoktan Nitrado forumlarında paylaşıldı. Spoiler içinde linki vereceğim ki reklama girmesin :

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Tab List'te hata çıkarsa yapmanız gerekende bu linkte mevcuttur.

Sana kolay gelsin.
Tesekkür Ederim Kardesim!