{YARDIM} SkillAPI [DYNAMİC TOOL] {YaRDıM}

KralDerT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlıkta söylediğim gibi diye başlıyorum her konuya artık alışkanlık olmuş :D

Başlıkta söylediğim gibi skillapi pluginin dynamic tool adlı internetten class,skill ayarlama özelliği var.
Ama tabi ben cahil olduğum için neyin ne olduğunu anlamadım ( Özellikle skill kısmında )
Youtubeden baktım ama çoğu 1 yıl önceki sürümlerinden ve skillapide sürekli güncellenen bir plugin
Daha 1-2 gün önce güncellendi örneğin.

Neyse işte bana dynamic toolun skill kısmını anlatabilirmisiniz. Class kısmıda olursa iyi olur.
Skill kısmında şunu sormak istiyorum şimdi mesela ateş topu fırlata bilirmiyiz ?
Birde bir classa giren bir daha o classdan çıkmasın istiyorum. tabii ki parentleri varsa
ordan devam edebilir.

Örnek olarak: A1,B1,C1 diye classlar var. Bu classlarında A2,A3,B2,B3,C2,C3 diye parentleri var.
Şimdi adam B1 e girdi mesela. Girdikden sonra başka mesela A1 e filan geçemicek. Eğer parenti varsa
örneğin B2 yi seçerse b2den gidicek. B3 ü seçerse B3den gidecek öyle bir şey mümkün mü ?

Sanırım her şeyi anlattım aklıma bir şey gelirse editlerim.

Lütfen yardım edin ((:

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ayarlanabiliyor diye biliyorum, cahiliyim. Skript falan filan gibi kendi şeylerini skillerini oluşturabiliyorsun benim bildiğim.

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
skype gelsene bi ekran paylaşımından halledelim şunu :D
not: bende programlamada cahilim ama ayarlarız bişeyler.

KralDerT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ekliyorumda sende cahilim diyorsun nasıl halledicez 2 cahil :D[DOUBLEPOST=1432403041,1432403002][/DOUBLEPOST]Hadi belki 2 cahil 1 zeki oluruz[DOUBLEPOST=1432409531][/DOUBLEPOST]Bir yardım edin yav ona göre başka plugin bulcam yoksa.