[Yardım] Skript komutları çalışmıyor

M3teAYDIN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selam forum gamer üyeleri. Ben uzun süredir skript öğrenmeye çalışıyorum. Güzel bir ilerleme kaydettim. birçok skript yazdım. Fakat skriptleri oyuna aktardığımda hiç error vermemesine rağmen komutlar çalışmıyordu. Skriptleri iyi bilen arkadaşıma da düzelttirdim skriptleri fakat ne olursa olsun komutlar çalışmadı. Biz hatalıyızdır diye düşündüm ve hazır skriptleri denedim fakat olmadı. Skript sürümüm 2.2-dev27. Bukkit kullanıyorum. Yardım ederseniz sevinirim

LordOfTürk

Bööö!
Site İK Yöneticisi
En iyi cevaplar
83
farklı çeşit skript pl leri var SkQuery , skrayfall vb gibi belki onlardan biri eksik olabilir bi kontrol et ondan dolayı çalışmayabiliyor .

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Ben skript yaparken hep spigot kullanırım. Skript sürümü olarak 1.8 kullanıyorum. Oyunda 1.8 spigot ile skript yazarken hiçbir sorun çıkartmıyor. Sunucu ile skript sürümünden kaynaklı olabilir. Sunucuyu baştan kurmanı tavsiye ederim.

M3teAYDIN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
farklı çeşit skript pl leri var SkQuery , skrayfall vb gibi belki onlardan biri eksik olabilir bi kontrol et ondan dolayı çalışmayabiliyor .
Addonlar eksik olsaydı skriptin örnek skriptleri çalışırdı.
Ben skript yaparken hep spigot kullanırım. Skript sürümü olarak 1.8 kullanıyorum. Oyunda 1.8 spigot ile skript yazarken hiçbir sorun çıkartmıyor. Sunucu ile skript sürümünden kaynaklı olabilir. Sunucuyu baştan kurmanı tavsiye ederim.
İnternetim gelince deneyeceğim

Pledix

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer functionda değer döndürmüyorsan 1.8.8 için dev32 sürümünü kullanmalısın.
Ve SkQuery olarak SkQuery Lime kullanmalısın.