Senin Bana Yardım'da Bulunmana Çok Sevindim. Cidden. Ne Kadar teşekkür etsem azdır <3.Kod:#Resource on join: wait 2 second send resourcepack "http://download1324.mediafire.com/4p4fs2z6i1kg/kuscs614zmoyoo6/Sonvita+Pack.zip" to player
texturepackın linkiini koyacaksın orayaSenin Bana Yardım'da Bulunmana Çok Sevindim. Cidden. Ne Kadar teşekkür etsem azdır <3.
Gerekli plugini söyler misin ?
Yoksa Sadece Mediafire'de mi çalışıyor.
Hata veriyor dostum.texturepackın linkiini koyacaksın oraya
send resourcepack diye bir komut yok.Hata veriyor dostum.
resourcepack "linkim" is not a text hatası alıyorum.
![]()
kendi texture pack linkimde de bu hatayı alıyorum
bi bilgim yok ama serverinin server.properties kısmında resourcepack= yazıyor belki onun karşısına link koyman gerekiyordur (denemedim bilmiyorum)Hata veriyor dostum.
![]()
normalde çalışması lazım belki gerekli plugin yoktur sizde. Telefonda olduğum için kontrol edemiyorum şu an.Hata veriyor dostum.
![]()
Gerekli plugini indirdim . Çalışıyor . İstediğim gibi çalışmıyor. Servere girdiğinde texture packı .minecraft'da server resource packs'a atıyor. Oyuna girince aktif olmuyornormalde çalışması lazım belki gerekli plugin yoktur sizde. Telefonda olduğum için kontrol edemiyorum şu an.
Ayarlarda felan sorun yoksa çalışması gerekli. Eğer texturepackin boyutu çok büyük ise biraz beklemeniz gerekir.Gerekli plugini indirdim . Çalışıyor . İstediğim gibi çalışmıyor. Servere girdiğinde texture packı .minecraft'da server resource packs'a atıyor. Oyuna girince aktif olmuyor
Boyut 8 mb. İndirme işlemi oluyor ama texture pack gelmiyor. .minecraft'ın server resourcepacksına gidiyorAyarlarda felan sorun yoksa çalışması gerekli. Eğer texturepackin boyutu çok büyük ise biraz beklemeniz gerekir.