bugrakagan2003
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar Başlıktada Dediğim gibi bunun bir yolu varmı?[DOUBLEPOST=1406206142,1406206069][/DOUBLEPOST]@Helter @Schaffer79 @sergun26 @Secret_wither
kodu atarmısınBen 1 hafta önce denedim mümkündür ama skript desteklemediği için itemler gözükmüyor.
ÖRN: wood hoe ( Tahta çapa)'ya sağ tıklayınca 1 rowluk menü açılır.
Menude ancak tıklayınca item gözükür.Başka şekilde gözükmez.
on rightclick with a wood hoe:
open chest with 1 rows named "Deneme" to player
Para istemez. O kadar bilgim olsaydı bedavadan verirdim.bence mümkün evlat bu kadar abartma ayrıca bunun kendi şeyide var skript içinde çok cahilsiniz
ama gençler bişi sorcam bu 2de bir değişsin istiyorsam nolcak nasıl değişsin diyorsanız yani ben chest gibi yer açılıyor ya orada Warp Balikci olcak örneğin o değişcek 1 saniye sonra Warp Craft olucak aynı yerde tekrar 1 saniye sonra yine balıçı 1 saniye sonra yine craft sürekli öyle değişcek yapabilirseniz benden size 10 Nitrado parası !
Lan daha chesti tam oturtamadım skriptini sen onu istiyorsunbence mümkün evlat bu kadar abartma ayrıca bunun kendi şeyide var skript içinde çok cahilsiniz
ama gençler bişi sorcam bu 2de bir değişsin istiyorsam nolcak nasıl değişsin diyorsanız yani ben chest gibi yer açılıyor ya orada Warp Balikci olcak örneğin o değişcek 1 saniye sonra Warp Craft olucak aynı yerde tekrar 1 saniye sonra yine balıçı 1 saniye sonra yine craft sürekli öyle değişcek yapabilirseniz benden size 10 Nitrado parası !
lan dur ben chestli şeyi yapam sende bana o dediğimi yapLan daha chesti tam oturtamadım skriptini sen onu istiyorsun
hata veriyo sikritpKod:on rightclick with a wood hoe: open chest with 1 rows named "Deneme" to player
Yanlışlıkla satıra tab çekmiş olabilirim tab'ı sil 4 space bashata veriyo sikritp
Options:
name: Manü İsmi
item.s1: Item ID
name.s1: Item'in Gözükecek Adı
lore.s1: Item'in Gözükecek Alt Bilgisi
cmd.s1: Item'a Basıldığında Gerçekleşecek Komut
command /menu:
show "s;1;i;{@item.s1};n;{@name.s1};l;{@lore.s1};c;{@cmd.s1};" with 1 rows named "{@name}" to player
Zaten tab kullanılmakta.Yanlışlıkla satıra tab çekmiş olabilirim tab'ı sil 4 space bas
Sanırsam Wait 1 second ile yapılabilir.kod_adı' Alıntı:bence mümkün evlat bu kadar abartma ayrıca bunun kendi şeyide var skript içinde çok cahilsiniz
yap ver ahbapSanırsam Wait 1 second ile yapılabilir.