en son guncellemede denıyım dedımC Diskini temizle rahatlat biraz Bendede o sorun vardı C Diskini 90GB Rahatlattım sorun geçti
IOBit Advanced System Care programını öneririmen son guncellemede denıyım dedım
calısıyo fakat az cok kasmalar oluyo oda oyunda degılde olunce bıde ılk oyun acılınıca
sunucularda denemedım.
su c temızlemeyı nsaıl yaparım ?
onu yukledımde tarama yapınca windows 8 aletlerım gıttıydı yanı windows 8 ıcın yapılmamıs benceIOBit Advanced System Care programını öneririm
Ben kullanıyorum win8 deonu yukledımde tarama yapınca windows 8 aletlerım gıttıydı yanı windows 8 ıcın yapılmamıs bence
magazam kameram felan devre dısı kaldıydı.
C Deki Dosyaları D Ye At Masa üstündeki Dosyaları D Ye At Rahatlar Ben 90GB Kadar Rahatlattım sadece Oyun açılışında çok az kasma oluyor sonra geçiyoren son guncellemede denıyım dedım
calısıyo fakat az cok kasmalar oluyo oda oyunda degılde olunce bıde ılk oyun acılınıca
sunucularda denemedım.
su c temızlemeyı nsaıl yaparım ?
Tek C Var Ayri Disk SevmiyorumC Deki Dosyaları D Ye At Masa üstündeki Dosyaları D Ye At Rahatlar Ben 90GB Kadar Rahatlattım sadece Oyun açılışında çok az kasma oluyor sonra geçiyor
SEN WİNDOWS DOSYALARINI C YE KURDUĞUN ZAMAN TEK DİSK OLURSA TÜM DOSYALARINI FELAN MECBUR ORAYA ATACAKSIN VE BUDA WİNDOWS DOSYALARI İÇİNDE OLDUĞU İÇİN KASMA YAPACAK BİRAZ AYRI DİSK AÇIP BİRAZ C Yİ RAHATLATIRSAN BİLGİSAYARDA RAHATLARTek C Var Ayri Disk Sevmiyorum500 Gb Hardisk Var 170 Gb Kullanılabılır
![]()
SEN WİNDOWS DOSYALARINI C YE KURDUĞUN ZAMAN TEK DİSK OLURSA TÜM DOSYALARINI FELAN MECBUR ORAYA ATACAKSIN VE BUDA WİNDOWS DOSYALARI İÇİNDE OLDUĞU İÇİN KASMA YAPACAK BİRAZ AYRI DİSK AÇIP BİRAZ C Yİ RAHATLATIRSAN BİLGİSAYARDA RAHATLAR
BU KADAR BİLİYORUM![]()