[Yardim]SkyFactory2 Kasma Sorunu

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Onceleri SkyFactory2'ye Kasma Sorunu Olmadan Girerken Bu Aralar Cok Kasiyor.
1 Ay Once Giremiyodum Yeni Güncellemed Giriyorum Fakat Kasiyor. Oynanmicak Derecede.Yanit Bile Vermiyor Arada.
Yardim Ederseniz Sevinirim.

jackjapool

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
C Diskini temizle rahatlat biraz Bendede o sorun vardı C Diskini 90GB Rahatlattım sorun geçti

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
C Diskini temizle rahatlat biraz Bendede o sorun vardı C Diskini 90GB Rahatlattım sorun geçti
en son guncellemede denıyım dedım
calısıyo fakat az cok kasmalar oluyo oda oyunda degılde olunce bıde ılk oyun acılınıca
sunucularda denemedım.
su c temızlemeyı nsaıl yaparım ?

jackjapool

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
en son guncellemede denıyım dedım
calısıyo fakat az cok kasmalar oluyo oda oyunda degılde olunce bıde ılk oyun acılınıca
sunucularda denemedım.
su c temızlemeyı nsaıl yaparım ?
C Deki Dosyaları D Ye At Masa üstündeki Dosyaları D Ye At Rahatlar Ben 90GB Kadar Rahatlattım sadece Oyun açılışında çok az kasma oluyor sonra geçiyor

jackjapool

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tek C Var Ayri Disk Sevmiyorum :) 500 Gb Hardisk Var 170 Gb Kullanılabılır :)
SEN WİNDOWS DOSYALARINI C YE KURDUĞUN ZAMAN TEK DİSK OLURSA TÜM DOSYALARINI FELAN MECBUR ORAYA ATACAKSIN VE BUDA WİNDOWS DOSYALARI İÇİNDE OLDUĞU İÇİN KASMA YAPACAK BİRAZ AYRI DİSK AÇIP BİRAZ C Yİ RAHATLATIRSAN BİLGİSAYARDA RAHATLAR

BU KADAR BİLİYORUM :)

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
SEN WİNDOWS DOSYALARINI C YE KURDUĞUN ZAMAN TEK DİSK OLURSA TÜM DOSYALARINI FELAN MECBUR ORAYA ATACAKSIN VE BUDA WİNDOWS DOSYALARI İÇİNDE OLDUĞU İÇİN KASMA YAPACAK BİRAZ AYRI DİSK AÇIP BİRAZ C Yİ RAHATLATIRSAN BİLGİSAYARDA RAHATLAR

BU KADAR BİLİYORUM :)
:D Aldigimda Boyleydi Bende Orjinal Formati Bozmak İstemedim .Diskleride Programla Bolmedim. Bisi Olur Molur :D
Suan En Fazla 3 Dk Bekliyorum Gerisinde Kasma Yok Sadece E ye Bastigimda Spawner Donunce Kasma Yapıyo O Yuzdne 2. Sayfayi Ceviriyom.