&Yardim& Spigot kurdum, türkçe karakter kullanamiyorum (....)

likecraft

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
başlikta belirttigim gibi, nitrado spigot kullanıyor, onda türkiş karakter oluyo, şu an nitradodan almak istemiyorum. herşeyi bitirip nitradodan alicam.
sitesinden spigot'u indirdim türkçe karakter kullanınca şöyle bi sıkıntı oluyor;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

yardim edenlere şimdiden tşkrler.[DOUBLEPOST=1431522947,1431521332][/DOUBLEPOST]Güncellerin günceli,upların upu, + ların ++sı,updatelerin updatesi.[DOUBLEPOST=1431527521][/DOUBLEPOST]bi yardım eden yok mu arkadaş ?

ahmettarik5834

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba, serverini cmd den kurmuşsun galiba yani kendi bilgisayarından. Cmd yada Komut sistemi türkçe karakter desteklemiyor. Bu nedenle oyunda da türkçe karakter kullanılmıyor. Başka bir konsol kullanman gerek. McMyAdmin i öneririm.

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
spigot.yml nin kodlaması Türkçe karakterleri desteklemiyor. Kodlamayı değiştirdiğinde Java .yml dosyasını okuyamıyor hata veriyor. Konsolla alakası yok. (İmkansız.)

RazAssassin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Nitradonun update bölümündeki spigotu kullanınca sıkıntı giderilir.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

teomntn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Notepad programının bilgisayarında yüklü olması lazım yüklü değilse indirebilirsin.
Editleyeceğiniz dosyaya sağ tıklayın ve Edit with Notepad++ kutucuğunu seçin seçtikten sonra Kodlamaya sağ tıklayın orada ANSI dönüştür olacaktır ANSI'ye dönüştüre tıklayın başka bir şey ekleyecekseniz ise ANSI ile kodlaya tıklayınız ve plugininizi rahatça türkçe karakter sorunsuz kullanabilirsiniz.