Krumb069
Nether Yerlisi
- En iyi cevaplar
- 1
Balon sadece 1.7 için tek tehlike botlar antijoinbot yükleServerim 1.8.7
Balon sadece 1.7 için tek tehlike botlar antijoinbot yükleServerim 1.8.7
Botlar için Şu plugini yukleye bilirsin 1.8.8 de çalişiyor buyuk ihtimal 1.8.7 de de çalişir:Balon sadece 1.7 için tek tehlike botlar antijoinbot yükle
AntiJoinBot plugininden farkı nedir?Botlar için Şu plugini yukleye bilirsin 1.8.8 de çalişiyor buyuk ihtimal 1.8.7 de de çalişir:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
antijoinbot 1.8.8 de çalişmiyor fakat bu plugin çalişiyoAntiJoinBot plugininden farkı nedir?
Anladım , alternatif olarak deneyeceğim.. Çok teşekkür ederim.. NoCheatPlus 1.8.7 bulamıyorum bildiğiniz ona yakın plugin var mı?antijoinbot 1.8.8 de çalişmiyor fakat bu plugin çalişiyo
Pluginin sayfasindan dev build lere bakin orda 1.8.7 için bulursunuzAnladım , alternatif olarak deneyeceğim.. Çok teşekkür ederim.. NoCheatPlus 1.8.7 bulamıyorum bildiğiniz ona yakın plugin var mı?
peki balon koruması varsa ve bedavaysa konun linkini verirsen sevinirim <-Henüz Hepsini Birarda yapan bi plugin görmedim.bot koruması için sadece plugin yeterli gelmiyor çakma lobi yapmalısın oda biyere kadar çözüm olur. Kendine özel bot koruması kodlatmalısın. şu an piyasada olan bot korumalarının pek işe yaradığını söyleyemeyeceğim. Ddos içinde kullandığın bilişime bnaşvurmalısın axitr ise hiç kendini yorma. nitrado ise ticket atsanda bişe yapamayız derler. batıhostta ise kendine özel program yükleyip uzak masaüstüne engelleyebilirsin ddosu örnek program antiddos guardian ancak free sürümü hiç bi işine yaramaz. Ya full sürümünü bulacaksın yada 200 $ paraya kıyıp satın alıcaksın. Başka pek çözüm olduğunu sanmıyorum.[DOUBLEPOST=1440060913,1440060824][/DOUBLEPOST]
Ne kadar para göz bir insansın. Balon bugununun çözümü forumda ücretsiz olarak paylaşılıyor bunu herhangi biyerdede bulabilir arkadaş.