[YARDIM]Sunum Ödevim İçin Öneri

PandaBey

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkçe öğretmeni bütün sınıftan sunum yapmamızı istedi. Bana verdiği konu "Hasan Ali YÜCEL". Normalde video edit vb. bilgim var fakat ilk defa sunum hazırlayacağım :) Adamın hayatını ve bazı resimlerini sunuma ekleyeceğim. Arkaya konuyla alakalı bir fon müziği lazım. Birde sunumun sonlarına yakın bu videoyu eklemeyi düşünüyorum;

Sizden istediğim arkaplana ne tarz bir fon müziği koyabilirim?
Sunumun daha ilgi çekici olması için neler ekleyebilirim?

PandaBey

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sad violin koyabilirsin :)

Farid Farjad-Gece Kafesi ne bakabilirsin.
Saat 4 den beri sunumu hazırlıyorum beynim yandı saat 23:25 artık yarın önerdiğiniz fonlara da bakarım devam ederim cidden çok uzun sürüyor :(

Sad violin koyabilirsin :)
Yeni farkettim tüg lif (thug life) müziği değil miydi bu :) Dalga geçerler birde boşver :D

Farid Farjad-Gece Kafesi ne bakabilirsin.
İlgi çekici bir fon müziği teşekkürler bunu da kullanacağım :)

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Saat 4 den beri sunumu hazırlıyorum beynim yandı saat 23:25 artık yarın önerdiğiniz fonlara da bakarım devam ederim cidden çok uzun sürüyor :(

Yeni farkettim tüg lif (thug life) müziği değil miydi bu :) Dalga geçerler birde boşver :D

Hayır değil :) youtube a yazıp çıkanı dinlersen görürsün nasıl bir şey olduğunu :)
.

running_nose

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

Yardim edebilmeme sevindim :gg: