Dul Bırakan
Ďℍ₰ ƐXƬΛSY ☠™ //// ƵŦ|☪ Naked™
- En iyi cevaplar
- 0
- Selam sevgili TEOG'a hazırlanan öğrenciler
TEOG'un ilk ortaya çıktığı yıl biz girmiştik. Öncelikle kendinizi fazla sıkmayın. şu an televizyon izliyor olabilir veya oyun oynuyor olabilirdiniz. Ama siz şuanda burada geleceğiniz ile ilgili bir şey yapıyorsunuz. Oyun oynamak varken kim ders çalışır ki? İşte bunu izleyenlerin, izlemeye tenezzül etmeyenlerden bir farkı var, ki bu farkı liseye girerkende görecekler.
Lise hayatı ortaokula göre biraz daha farklı. Örneğin benim okuduğum okul 450 puanla almıştı ilk sene. Tuvaletlerde sigara içiliyor falan
Neyse ama lise çok iyi, dersler falan orta derecede ama eğlenceli geçiyor, arkadaş ortamı çok sağlma.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.ve fizik gibi derslerde Tonguç {TONGUÇ Akademi} gibi sosyal öğretmenlerimizin çok yardımı oluyor. ( 9. sınıf ilkLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.notum 11 ) Lafı uzatmak istemiyorum sevgili dostlar, elinizden gelenin en iyisini yaptığınız sürece hem aileniz hem yakınlarınız sizin yanınızda olacak. Önemli olan lise değil, üniversite. Üniversite konusunda da ODTÜ veya İTÜ gibi astronomik bir üniversiteyi kazanmazsanız hepsi aynı. İşsiz kalmazsınız,Hatta sevdiğiniz mesleği dahi yaparsınız. Bak uzatmak istemiyorum dedikce uzuyor ya
TEOG'un aralarında arkadaşlarınızla soruları konuşmayın. Çünkü bazen bu hırto arkadaşlarımız soruları yanlış yapıp öyle bir anlatıyor ki sizin emin olduğunuz soru sanki yanlışmış gibi ve moraliniz bozulabiliyor. Son gün soru çözmeyin kurallara ve çözümlere bi göz atın.
- ÇOOOK ÖNEMLİ NOT!! : Dilerseniz benim yaptığım gibi TEOG sonrası "Nasıl geçti yavrıııım?" sorusu soran ailenize ; "Ya baba çok zordu bunca zaman boşuna çalıştım offf." şeklinde bir cevap verebilirsiniz
Bu şekilde aileniz sizi daha çok destekliyor, ve psikolojik olarak sizde daha çok çalışıyorsunuz
Tersde tepebilir.
Ama sonuç olarak öyle deyip benim gibi iyi bi liseye girerseniz, "AİLENİZİN GÖZÜNDE ADETA BİR SÜPER KAHRAMANA" dönüşüyorsunuz
Son düzenleme: