YARDIM!! Thermal Expansion

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle her şey için sağol senpai ve Chino (Chunbyou) da izledim 2. sezonu specialleri falan -.- HQM Crash landing tarzı ki onları bayağı oynadım Custom main menü şimdi yüklüyorum ve Thaumcraft zaten paketin içinde vardı arkadaşım daha çok teknik yerine eğlenceli istiyodu dedim thaumcraft sinirlendi bu teknik büyü :D diye kızdı ve sildirtti :/ ama tek başıma oynarken yüklemeyi düşünüyorum şu anda bir savem var yoksa hemen yüklerdim :/ ÇOK SAĞOL SENPAİİİ

Bir de mümkünse senpai bir ara beraber modpack kurup yada kurduğumuz modpacki yapıp oynayabiilir miyiz? :p Ben herzaman hazırım![DOUBLEPOST=1439195622,1439194973][/DOUBLEPOST]Bir de bana güzel bir custom main menu yapıp nasıl kullanacağım anlatırmısın senpai tabii boşsan :p
Mod paketi yapmamıza gerek yok benim paketim + serverim var fakat 1 aylık süresi doldu :( 26lira ya 1 aylık tekrar açabilirim sorun değil benim için custom main menüye gelicek olursak bende açıkcası pek araştırmadım sadece biraz renklendirdim youtubede araştır bulursun çok şirin şeyler[DOUBLEPOST=1439195956][/DOUBLEPOST]istiyosan indir bak .d sistem gereksinimleri birazcık yüksek ama .s
https://forum.gamer.com.tr/konu/mod...50-ve-uezeri-indirme-teknik-fps-dostu.282791/

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mod paketi yapmamıza gerek yok benim paketim + serverim var fakat 1 aylık süresi doldu :( 26lira ya 1 aylık tekrar açabilirim sorun değil benim için custom main menüye gelicek olursak bende açıkcası pek araştırmadım sadece biraz renklendirdim youtubede araştır bulursun çok şirin şeyler[DOUBLEPOST=1439195956][/DOUBLEPOST]istiyosan indir bak .d sistem gereksinimleri birazcık yüksek ama .s
https://forum.gamer.com.tr/konu/mod...50-ve-uezeri-indirme-teknik-fps-dostu.282791/
Sistemim yetiyor :) ve modpacki yüklüyorum! ve bence open to lan'dan oynasak daha iyi olabilir yani servere para vermektense :/[DOUBLEPOST=1439196298,1439196198][/DOUBLEPOST]Tam benlik modpack teknik ama Applied Energystick 2 olması üzücü yaa -.- yani modu tamamen değiştirdiler ne güzel sistemleri vardı artık hiçbirşey bilmiyorum nerdeyse :p

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Sistemim yetiyor :) ve modpacki yüklüyorum! ve bence open to lan'dan oynasak daha iyi olabilir yani servere para vermektense :/[DOUBLEPOST=1439196298,1439196198][/DOUBLEPOST]Tam benlik modpack teknik ama Applied Energystick 2 olması üzücü yaa -.- yani modu tamamen değiştirdiler ne güzel sistemleri vardı artık hiçbirşey bilmiyorum nerdeyse :p
AP2 kat kat daha iyi oldu öğretirim ben sana nitradodan alma sebebimse 1. VDS biz yokken bile server çalişiyor madenler 2 ye katlaniyor quarrys çalişiyor 2- işlemcinin ömrü uzuyo .d 3- PİNG !!