[Yardım]VPS/VDS İle Oyun Açma

delete_clem

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba forum sakinleri;
Bu gün sizlerden bir şey hakkında yardım isteyeceğim.VPS/VDS sunucu üzerinden oyun açmak istiyorum. Amacım oynamak değil. Sadece afk kalmasını istiyorum. Bir video da adam bir programla sanal bilgisayara bağlanıyor. Bende öyle istiyorum. Yardım eden herkese teşekkür ederim.
Not:oyun sunucusu kurmak istemiyorum sadece sunucumda afk kalmasını istiyorum.

O programın adını hatırladım. Uzak masa üstü bağlantısıydı sanırım

McWeb

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu işler konusunda bilgili bir arkadaşıma bu soruyu bir ara bende sormuştum ancak vdsde ekran kartı olmadığından oyun açılamaz demişti. Bir programla falan yapılabilir belki . onun haricinde ekran kartlı vdsler var bu ekran kartlı vdsler ile afk bırakma işi yapılabilir fakat fiyatı normalin 3-4 katı

yavuzkel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Rabisu nun eko tr paketi var 15 tl 1gb makıne aylık
zaten suan az bi araştırma yaptım en ucuzu rabisu vds de
kurarsın mc yi koyarsın afkya
bi ara bnde yapmıştım bu sistemi golem farm deli para verıyordu
Ona vereceğin paraya bilgisayarını 7/24 açık tut daha iyi.
ha bu arada hocam her zaman ınsan pc sini açık koyamaz elektrik net gider özel işi olur baslkalarıda kullanır vs vs
arkadaşın dediği sistemi bir ara yapmıstım 3 4 ay kadar güzeldi

Ha bu aradfa uyarıyım VDS vps felan bu sunucularda ekran kartı yok oyunu açamazsın ancak destek ekıbıyle bastan konusup ekran kartı taktırabilirsin belki onada ek odeme alırlar ama zor yanı vds vps ye yapma ıhtımallerı az ben benımkıne ozel dedicated 1 gb 512 mı daha altı bir ekran kartı taktırtmıstım ama 1 senelik pesın verdim :D neyse bu faktörüde unutma aklıma geldı yeni

delete_clem

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Rabisu nun eko tr paketi var 15 tl 1gb makıne aylık
zaten suan az bi araştırma yaptım en ucuzu rabisu vds de
kurarsın mc yi koyarsın afkya
bi ara bnde yapmıştım bu sistemi golem farm deli para verıyordu

ha bu arada hocam her zaman ınsan pc sini açık koyamaz elektrik net gider özel işi olur baslkalarıda kullanır vs vs
arkadaşın dediği sistemi bir ara yapmıstım 3 4 ay kadar güzeldi

Ha bu aradfa uyarıyım VDS vps felan bu sunucularda ekran kartı yok oyunu açamazsın ancak destek ekıbıyle bastan konusup ekran kartı taktırabilirsin belki onada ek odeme alırlar ama zor yanı vds vps ye yapma ıhtımallerı az ben benımkıne ozel dedicated 1 gb 512 mı daha altı bir ekran kartı taktırtmıstım ama 1 senelik pesın verdim :D neyse bu faktörüde unutma aklıma geldı yeni
Bir arkadaşım vardı. PC sinde ekran kartı olmadığını söylüyordu ama CS açıyordu. Aynı mantık burada olamaz mı?

yavuzkel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
valla hocam suan ekran kartı yok bnde minecraftı bile açmıyor deil cs go

Bir arkadaşım vardı. PC sinde ekran kartı olmadığını söylüyordu ama CS açıyordu. Aynı mantık burada olamaz mı?
ayrıca bazı pc lerde ekran kartınba gerek yok muş kendi iç tesisatından saglıyormus

McWeb

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir kaç arkadaşıma danıştım bu konuda CPU ekran kartına çok az da olsa çevirilebiliyormuş ancak her hosting şirketi buna izin vermemekte