[Yardım?] Websitede oyuncu bilgileri

VevoTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyigünler, ben sunucu açmayı düşünüyorum ve websiteme oyuncu bilgilerinin olduğu tablo koymak istiyorum. Tabloda son giriş, kafa resmi, kaç km yüründü gibi bilgiler olmasını istiyorum. Bunu neyle yapabilirim?

Ayrıca mobil ödeme sistemi koymak isitoyrum ama gelen para banka hesabına değilde kartıma yatmasını istiyorum. Yani kayıt olurken vergi numarası banka hesabı gibi bilgilerin olmasını istemiyorum. Önerebileceğiniz bir yer varmı?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bu istatislikleri tutan bazı pluginler var. Mesela en geniş veri toplayan: Inquisitor
Bu plguinin mysql verilerinde br çok bilgi vardır. Son giriş ise AuthMe ile yapılabilir. kafa resmi de php bilginizle yapabileceğiniz bir durum yardım gerekirse onu da söylerim. Kısaca belirlediğiniz pluginleri MySQL 'inize bağlayıp bu verileri php'belgelerinizde kullanabilirisniz. Mobil ödeme içinde paymentwall gibi bir sistem kullanabilirsiniz tek başına çok fazla ödeme seçeneği sunar. İsterseniz bir bakın ama onun dışında bir mobil ödeme sistemi de bulabilriisniz ama onun için siteniz ile entegre etmeniz gerekecektir. Ayrıca mobil ödemelerinizi PayPal gibi bir sistem ile alırsanız kartınza veya istediğiniz başka bir ortama ödeme alabilirisniz.

VevoTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki bu paymentwall vergi numarası yada banka hesabı istiyormu? Mesela mobil ödeme ile bir şey alan birinin parası benim paypal hesabımamı yollanıyor? Birde meslea bu istatistiklerin mysqlsini falan ayarladım. Onun gösterileceği yerin dizaynını fln nasıl yapıcam?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Peki bu paymentwall vergi numarası yada banka hesabı istiyormu? Mesela mobil ödeme ile bir şey alan birinin parası benim paypal hesabımamı yollanıyor? Birde meslea bu istatistiklerin mysqlsini falan ayarladım. Onun gösterileceği yerin dizaynını fln nasıl yapıcam?
PaymentWall'da tüm belgelerinizi gösterebilceğiniz bir kısım var fakat hiçbir belge kullanamdan da ödeme alabilirsiniz. PaymentWall dan ödeme alırsanız mobil ödemeleriniz paypal hesabınıza aktarılmaz, PaymanetWall hesabıızda kalır. Dizayn için PHP dışındaki diller gerekli (HTML ve CSS yeterli.). Fakat ilk çalışmalarınız olduğunu düşündüğüm için size hazır bir tema kullanamnızı öneririm. Onun üzerinde çalışmalarınızı yapabilriisniz.

VevoTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Paymentwalldaki parayı çekebiliyormuyum peki? Kredi kartıma falan?