[YARDIM] Yardıma İhtiyacım var Lütfen Yardım Edermisiniz...........

EmpireCraftTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhabalar Yazarak Anlatması zor o yüzden vide linkin atıcam sorun bu Batihosta Ftpme erişemiyorum diye ticket attığımda tam olarak yapamadığınız şey bumu dediler 15 saniyede bağlanabiliyolar bende bir video cektim ticket olara gönderdim ama hala cevap gelmedi akşam gelir hafta sonu diye BUYRUN LİNK

Cok Zor Dimi Yardım etmek

can258

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Erkan abi sana yardimci olur merak etme elbet görür bazen o gicikligi oliyor :) adam meşgul
ftp'ye erişemiyorsan uzak masaüstündeki ftp server adli programdan değiştirebilirsin.
onuda yapamiyorsan google'ye ftp server kurulum yaz oradan anlarsin nasil oldugunu
eğer halen sorunun çözülmediyse sana istedigin şekilde gösterebilirim.

EmpireCraftTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Batiihostun minecraft sunuculari harika ama host hizmeti berbat kardeşim ben neden exantirik yollarla ftp me giriş yapiyim ? Normal fillezilladan alanadı yada ip isim sifre girmiyo erkan abi girdi bi ayar yapti filezilladan girebiliyorum bi deniyim dedim gitti nitradodan aldım 4 liraya host aninda girdi dosyalar eksiksiz atıldı ama batinin hostunun ftp sinde eksik atiyo host hizmetleri ya berbar yada benim cenabetliğime geldi 60 lira verdim kullanamadan iade ettim 2gün sonra 15 lira oda uğrasmiyorum 15 lira icin brn hakkım varsa helal etmiyorum bak batiden 6gb makine aldım ona 10 gündür girmiyorum bile bu işten beni soğutan batihost sana soyluyorum batihost neden ftp sunucuma sacma sapan secenekleri secmene ramen giripte dosyalari attiğimda hata oluşuyo ? Gerek kalmadi hanibu en iyisi 280liraya 64gb temiz.

can258

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Batiihostun minecraft sunuculari harika ama host hizmeti berbat kardeşim ben neden exantirik yollarla ftp me giriş yapiyim ? Normal fillezilladan alanadı yada ip isim sifre girmiyo erkan abi girdi bi ayar yapti filezilladan girebiliyorum bi deniyim dedim gitti nitradodan aldım 4 liraya host aninda girdi dosyalar eksiksiz atıldı ama batinin hostunun ftp sinde eksik atiyo host hizmetleri ya berbar yada benim cenabetliğime geldi 60 lira verdim kullanamadan iade ettim 2gün sonra 15 lira oda uğrasmiyorum 15 lira icin brn hakkım varsa helal etmiyorum bak batiden 6gb makine aldım ona 10 gündür girmiyorum bile bu işten beni soğutan batihost sana soyluyorum batihost neden ftp sunucuma sacma sapan secenekleri secmene ramen giripte dosyalari attiğimda hata oluşuyo ? Gerek kalmadi hanibu en iyisi 280liraya 64gb temiz.
Bilgisayar hakkinda bilgin yoksa
Windows v.b İşletim sistemlerinde bilgin yoksa zaten hiç girişme.
Batihost Tüm Herşeyi Sana Veriyor Senin Ellerinde Oliyor
Makina Kapanir veya Farkli bir şey Olursa Onlarla Iletişim Kurabilirsin.
Bende Eskiden Nitradoydum Hem Batihostum Hemde Natro.
Nitrado Kullanma :) Query ile saldiriyorlar sunucuna.
Aninda Çöker :) ve Query ile de bot da atilabiliyor.
Tavsiyem Batihost <3 veya / Uzak Masaüstü Sunuculari
Hatta Git Natro dan Makina Al Nitrado/Kazık/Çok Fazla Açık Var.
Batihost da herşeyi ellerine veriyorlar bilgin yoksa yandin :)

Ve Hostunu bilemem Hosting Olarak Farkli bir firmayi tercih ediyorum :)

EmpireCraftTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Batihostin sunucu hizmeti süper
Ama hostlari işte sorunlu bilemiyorum batihostta dusunuyorum ama cidden bu işten beni soğuttular tek istediğim şey ftp me düzgün yollarla girebilmek o bile olmadi dusunuyorum pc yenilenicek internet baglanicak 1 hafta icinde erkan abiyle konisucam bi sorunumu halledebilirse batiden devam halledemesse başka hosta

can258

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Batihostin sunucu hizmeti süper
Ama hostlari işte sorunlu bilemiyorum batihostta dusunuyorum ama cidden bu işten beni soğuttular tek istediğim şey ftp me düzgün yollarla girebilmek o bile olmadi dusunuyorum pc yenilenicek internet baglanicak 1 hafta icinde erkan abiyle konisucam bi sorunumu halledebilirse batiden devam halledemesse başka hosta
Erkan abinin çözemicegi bir şey yok koskoca adam ama onlarca müşteriden
Sadece seninle ilgilenmesini istemek biraz saçma gibi geldi :yıkıl:
Ama Halleder emin ol. sunuculari muhteşem Elimde 16GB Makina Var Batihostdan
Diğer 16 ise Natronun Fistik gibi.

EmpireCraftTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sadece benimle ilgilensin demedim adamin 10 dakika illa vakti vardir destek cikicak

can258

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sadece benimle ilgilensin demedim adamin 10 dakika illa vakti vardir destek cikicak
Sorun olan destek çıkması değil sorun olan.
Adami ikidebir oyalamak. ama orasini ben bilemem
Zaman Ayiriyor . Benle Baya Uğraşiyor Şahsen Senlede Uğraşir.:şapka:

batihost.com

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
sorunun devam ediyor mu? sorun bizde veya sende değil. sorun filezilla nim güncellenmemiş ssl kütüphanesine.

devam ediyor ise beni bul.