[YARDIM] Yönetici hesapları kopyalandı

SerhanRS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucumda bir oyuncu kurucuların isimlerini ve IP adreslerini kopyalayıp, hesaplarına giriyor. Nasıl engelleyebilirim? (authme isim bugu felan değil ve sunucu bungeecord çakma lobi ve skyblock sunucusu var ben skyblock sunucusunda iken adam çakma lobiye girebiliyor (ve evet spigot'un bungeecord özelliği aktif))

ByZiya

Hıh ! Binana.
En iyi cevaplar
0
Hesabınıza giren kişi PORT açığından yararlanıyor. xxx.sunucuismi.xxx:##### gibi bir IP adresinden yararlanıp istediği isimle sunucuya giriyor ve istediğini yapabiliyor. Bunu önlemek için HOST'una destek talepi aç.

SerhanRS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hesabınıza giren kişi PORT açığından yararlanıyor. xxx.sunucuismi.xxx:##### gibi bir IP adresinden yararlanıp istediği isimle sunucuya giriyor ve istediğini yapabiliyor. Bunu önlemek için HOST'una destek talepi aç.
Üstü iyi okuduğundan emin misin? "spigot.yml" dosyasında "bungeecord: true" yani port ile giriş yapamazlar

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Bazı şeyler duymuştum,artık hileler o kadar gelişti ki böyle şeyler yapıyorlarmış.Yahut hypixelde bile var olan şeyler var.Örneğin adama ışınlanabiliyor yahut 100 blok öteden vurma gibi.

SerhanRS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Galiba RedisBungee yükleyince çözdüm, şu an bir sıkıntı yok. Cevap veren herkese teşekkür ederim.