yardım

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
beyler ben yeni bi bilgisayar alacağım hp pavilion g6-2253sg bu bilgisayarda skyrim minecraft cubeworld tekkit m&b warband garrys mod gibi oyunlar iyi ayarlarda kasmadan oynanırmı size özelliklerini atayım biraz acemi sayılırım :
HP g6-2253sg, Pavilion. İşlemci hızı: 2.3 GHz, İşlemci ailesi: AMD A, İşlemci: A10-4600M. Dahili hafıza: 8 GB, Dahili hafıza tipi: DDR3-SDRAM, Bellek düzeni: 2 x 4 GB. Toplam depolama kapasitesi: 1000 GB, Depolama ortamı: HDD, Dahili sabit disk sürücüsü: 1000 GB. Ekran boyutu: 396.2 mm (15.6 "), Ekran çözünürlüğü: 1366 x 768 Piksel, En boy oranı: 16:9. On-board grafik adaptör modeli: AMD Radeon HD 7660G, Farklı grafik adaptör modeli: AMD Radeon HD 7670M, Farklı grafik hafızası: 1024 MB
buyrun işte bu yardım ederseniz çok sevinirim ve kanalımı açabilirim :)

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
almalımıyım yani eğer hiç oyniyamicaksam param gitmesin bide işlemciyi yükseltme gibi bi şansımız varmı ?

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
O laptoptan herhangi bir oyun performansı alamazsın. Alırsın fakat ancak 800x600 de akıcı şekilde güncel oyunları zorda olsa oynarsın.
1500- 1800 TL arası için Lenovo IdeaPad Y580 i önerebilirim. 800 $ civarında bir fiyatı var.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
böyle bir şey var linkler çok uzun olduğu için kısaltıyorum

Eğer amacın link kısaltmak olsaydı doğru linki kısaltırdın..
default.aspx?pageError=IdsInvalidQuery