yardım...

mesutto

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar SpaceBukkit panelini kurar ken sorun yşıyorum şöyle ki sorunlar;

Panel e tıklıyorum bu oluyor;

ordan neye tıklamam gerekiyor lütfen yardım edin..[DOUBLEPOST=1377155067,1377113994][/DOUBLEPOST]20 kişi bakmış 1 mesaj bile yok..

laylaykom

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şöyle olacak,
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
dizinine giriniz. orada sizden database bilgileri falan isteyecek. Kendinize göre doldurun. Yapamazsanız burada olacak. Kardeşlerimiz çok iyi anlatım yapmış. Bu paneli ben de kullanıyorum.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

laylaykom

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeş, java ve flash playerini yükselt, yine olmazsa site dosyalarını sil, baştan at, baştan kurulum yap..

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Free hosting kullanıyorsan adam gibi bir cpanel kurmamışlardır diye düşünüyorum

TheLeagueTr

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
filezilladan siteye yüklerken aktarılamayan dosyalar olmuş olabilir o yüzden hata alabilirsin[DOUBLEPOST=1377247578,1377247527][/DOUBLEPOST]yeniden yüklemeni tavsiye ederim aktarılamayanlardaki dosyalara sağ tıkla yeninden kuyruğa ekle de inş yardimci olabilirim

mesutto

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
öyle yaptım sildim yükledim 2 kere yükledim eksik dosya olmuştur diye ama nafile..

TheLeagueTr

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
filezilladaki kuyruktakilerin yaninda aktarilmayanlarda klasör olursa olmaz eğer orda klasör veya dosya varsa mause ile sağ tıkla hepsini boşalt ve kuyruğa al de.
belki öyle olur .

mesutto

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
filezilladan siteye yüklerken aktarılamayan dosyalar olmuş olabilir o yüzden hata alabilirsin.​
Bu senin yazdığın.​
öyle yaptım sildim yükledim 2 kere yükledim eksik dosya olmuştur diye ama nafile..​
Buda benim yazdığım sonra senin yazdığın gine.​
filezilladaki kuyruktakilerin yaninda aktarilmayanlarda klasör olursa olmaz eğer orda klasör veya dosya varsa mause ile sağ tıkla hepsini boşalt ve kuyruğa al de.
belki öyle olur .​
Aynı şey değilmi yaptım olmadı diyorum senin dediğin şeylere. bakk​