Yardim

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar arkadaşlar serverdeki pluginleri hangi kodla update edebilirim.

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
La en sonda yazdıgınıza bakmadım ve bukkitgui ile update ettim bütün sw çöktü tam 1 ay ugraşmıstım sw wg ler gitmiş spawn yazıyom o komutu bile tanımıyo :'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'([DOUBLEPOST=1381168411,1381168250][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar unutmuşum yedegini almıştım :kötüsırıtış::kötüsırıtış::kötüsırıtış::kötüsırıtış::kötüsırıtış::kötüsırıtış::kötüsırıtış::kötüsırıtış::kötüsırıtış::kötüsırıtış::kötüsırıtış::kötüsırıtış::kötüsırıtış::kötüsırıtış::kötüsırıtış::kötüsırıtış::kötüsırıtış::kötüsırıtış::kötüsırıtış::kötüsırıtış::kötüsırıtış::kötüsırıtış::kötüsırıtış::kötüsırıtış::kötüsırıtış::kötüsırıtış:

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
BukkitGUI, pluginleri otomatik güncelliyor diye duydum.Şahsen ben kullanıyorum ve şu an pluginlerimin hepsi güncel durumda.

Sunucunu başlattığında konsolda, ilgili pluginin yeni güncellemesi çıktığında seni uyarır.

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
PluginUpdater Adlı Bir Plugin Vardı Sanırsam.
Onu Serverine Yüklüyorsun
/update pluginismi 'ydi yanlış hatırlamıyorsam
plugini update ediyordu.

Birde Plugins Klasörünün İçinde update diye bir klasör var
Oraya yeni sürüm geldiği zaman hemen .jar dosyası çıkıyor diye biliyorum.
Bunu da İzlemen Yardımcı Olacaktır..
İyi Günler

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Ben hiç öyle şeyle karşılaşmadım.

Pluginlerimi genellikle kendim güncellerim.
Kendi Elinle Güncellenmesi
Tüm Yollardan Daha Sağlıklıdır.
Şahsen Ben:
BukkitGUI ile Eski Sürümleri Tespit Edip Elim İle Güncelliyorum.

Onun Dışında Hiçbir Program Yada Plugin İle Güncelleme Önermiyorum.

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
The Legend haklı nedeni ise Essentials vs. gibi köklü pluginler olmasada bazı pluginler köklü değişiklikler yapıyor.Örneğin yakın zamanlarda Factionsda olduğu gibi değişiklikler olup sunucu ayarlarının bozulmasına sebep olabilir.O yüzden manuel yapıp ve son update loglarını takip edersen sıkıntıya girmezsin.