Yardim

mehmoking

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar benim 1 gb ekran kartim ve bir tane 750mb lik ramim var 3 yildir minecraft ve tekkit le cebellesiyorum simdi bir bilgisayar almak istiyorum donanimi nasil olmali yada bu sisteme gore minecrafti nasil daha az kasmasiz oynarim single player da cok kasiyor ama sunucularda iyi o yuzden daha cok sunucularda takiliyorum

Artes Q812 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Şunu söyleyebilirim, ekran kartına önem ver oyun için kullanacaksan ekran kartının iyi olması önemli. Tabi ram de lazım ram de iyi olsun.
Bende tam bilmiyorum konu yeri yanlış konuyu rapor ediyorum doğru yere taşınsın orada daha çok yardımcı olurlar.

Son düzenleme:

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Minecraft oynuyacaksan 2 gb erkan kartı al 4 yada 6 gb ram işlemci de i5 yada i7 olsun. Sadece minecrafttq değil çoğu oyunda takılmadan oynayabilir siniz.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
pnp eğer 189 modla felan oynicaksan ve en önemlisi başka oyunlar oynicaksan core i 7 amd radeon hd serilerinden yada nvidia geforce serilerinden en az 8 gb ram gerekir ama baya pahalı tutar

SovietPower

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Orta bütçede bi sistem istiyorsan 1gb ekran kartı 4gb ram i5 işlemci yeterli olur.
Her 1GB'lık Ekran Kartı İyi Mi Sizce? Ona Bakarsak HD 7850'nin 1GB Modeli de Var. :D[DOUBLEPOST=1391709130,1391708793][/DOUBLEPOST]Size Tavsiyem
Intel Sistem Toplıyacak İseniz; Intel Core i5 3330, AMD Sistem Toplıyacak İseniz; AMD FX 6300
RAM'ler 8GB
Ekran Kartı; Radeon HD 7850 Veya R7 260X Öneririm.

Ve Birde Bu Sistem İle Sadece MineCraft Oynamakla Kalmaz, Battlefield,Call Of Duty Gibi Oyunlarıda Rahat Yüksek Ayarlarda Oynarsınız. :)