yardım

kronox

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar bu konu minecraftla alakası yok ama ginede bu foruma güvendiğim için soruyorum ... the Saboteur indirdim crack ledim ama açılınca sorun veriyor ''The Saboteur is unable to continue due to an error initializing your graphics hardware." bu hata ekran kartım oyunu kaldırıyor ve güncel .. peki neden açılmıyorrrrrrr

W

WitherMan

Ziyaretçi
Lütfen Forum Kuralları'nı okuyunuz. Salak saçma başlıklarla konu açmayınız.

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kafanı mı yardın? :D

Sorununa gelince driverların güncel ekran kartında kaldırıyorsa oyun desteklemiyor demektir yeni ekran kartı alacan yani :S Bu benim başıma the walkings dead survival instincs de gelmişti :/ İndirmeden önce requirements'leri okumamanın faydaları .s

W

WitherMan

Ziyaretçi
Kafanı mı yardın? :D

Sorununa gelince driverların güncel ekran kartında kaldırıyorsa oyun desteklemiyor demektir yeni ekran kartı alacan yani :S Bu benim başıma the walkings dead survival instincs de gelmişti :/ İndirmeden önce requirements'leri okumamanın faydaları .s
Ne oldu özel üyeliğin ? Çıkarıldın mı özel üyelikten ?

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne oldu özel üyeliğin ? Çıkarıldın mı özel üyelikten ?
Snne be sllk :S :D
Sarı bücür minecraftta blok koyamıyorum hata veriyor diye konu açtı bende blok koyma o zaman beyin bedava dedim 3 gün ban yidim özel üyelikte gitti sonra :S kendimi hiç özel hissetmemiştim zaten :S

W

WitherMan

Ziyaretçi
Snne be sllk :S :D
Sarı bücür minecraftta blok koyamıyorum hata veriyor diye konu açtı bende blok koyma o zaman beyin bedava dedim 3 gün ban yidim özel üyelikte gitti sonra :S kendimi hiç özel hissetmemiştim zaten :S
Evet bugün gördüm onları geçmiş olsun kardeşim :/

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Admin'e rüşvet vermişler :S Yolsuzlukta son nokta :( ADMİN İSTİFA ADMİN İSTİFA ADMİN İSTİFA!

Ben mi sarı bücür mü ? Biraz yamuk cümle kurmuşsunda. O değilde ikimiz birden ban yedik :( @aklıllıminecraft Rüşveti fazla fazla vermiş heralde adminde fazla fazla banlamış :(
Genel olarak ben de dahil herkese atar yapıyordun, ve çoğunlukla saçmalamaya başlıyordun tartışma büyüdükçe.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk