bakkalmarket7
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar ben bir plugin paketi yukedim thelegend 5.7 paketi.ancak sorun var oyuncular 50 kalp canla baslıo 10 ile baslaması gerekiyo.bunu nasıl düzeltirim.lütfen yardım edin
yav kafasında 10 kalp yazıo ama deneme çar açtım 1 baktım 50 tane kalp var- HealthPlus
Pluginine bir bakın derim.
Heal ile ilgili plugin varsa configinden yaparsın. Bi plugin listesini atar misin ?
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
yok kardeş orda 10 yazıo zaten adamın kafasına bakınca 10 yazıo ama çara kendin girince çarın kalbi 50 tane varHealthPlus plugininin config.yml dosyasini aç. Orada heal 50 yada health 50 ya da sadece 50 yi arat ingilizcen az bile olsa anlarsin config den. Eğer 50ile ilgili birsey cikarsa onu 10 yap. Duzelmesi lazim.
hayır deneddim bug deil abska çarlarda açtım oldurdum dirilttim görünüşte 50 deil gerçeği 50 sssHmm. Pek bir fikrim yok fakat ***** vs. Var mi ? Birde onu oldurmeyi dene o carini anlarsin zaten belki bug vs. dir ? Yani sadece görünüş 50 kalpdir gerçeği 10 dur.
kardeş attım healt plusu kaldırdım hala var adamın 50kalp canı var sssServerin de kimse yoksa bi restart at belki plugin de bug olmuştur. Sen bilirsin genede olmazsa sil istersen plugini.