keremaktuna
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Kendi hub serverim var ve oyuncular girince lobi dünyasında ellerine item vermek istiyorum ilk girene Essentials ile veriliyor ama sonradan gelenlere de vermek istiyorum yardım eder misinz?
benim bahsettiğim o değil kit ayarlıyınca direkt eline gelmiyo adamın yazması lazım /kit diye istediiğğim adamın eline gelicek ve elinden atamıyacak elinde kalıcakkitleri ayarla.
hmm ozaman yeni bir plugin gelebilir yada yeni bir kod yazmak gerekiyor @>>TheLegend<< kardeşim bakarmısınbenim bahsettiğim o değil kit ayarlıyınca direkt eline gelmiyo adamın yazması lazım /kit diye istediiğğim adamın eline gelicek ve elinden atamıyacak elinde kalıcak
O sırf servere ilk girenlere vermiyor muyduYeni bir plugine gerek yok. Essentials'ın config'indeki newbies: girdisinin altındaki kit: ayarına ne kit ismini girerseniz giren kişilere bu kit otomatik verilir.
Öyle demiyor muydu? O zaman üzgünüm eğer her seferinde vermek istiyorsanız alteranatif bir çözüm olarak WG Custom Flags pluginini ve region commands eklentisini kullanabilriisniz. Normalde sadece bunnun için önermezdim fakat pluginin kullanım alanı çok geniş olabilir. Hayal gücünüz ile sınırlı.O sırf servere ilk girenlere vermiyor muydu
Xperia Miro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bekliyorum atmaniziLobide bence essentials kullanma pc gectigimde sana ozel kodladigim plugini atarim onunla kit verirsin.
GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Pc yarin gelecek yarin aksam atarim.Bekliyorum atmanizi
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi