Yardım :/

Creepern9

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar serverimde ölen kişi bir daha respawn olamıyor ve serverdan atıyor. Yani ne hata veriyor derseniz ölen kişi respawna tıklayınca Connection lost- İnternal Server Error hatası veriyor ve o kişi bidaha servere giremiyor. Yeni hesap açıp girmek zorunda kalıyor.Bu hata OITC'de yok ama spleefte var.

Birde tam hata denilebilirmi bilmem ama spleefte oyuncular karları sürekli basılı tutarak kıramıyorlar, teker teker kırmak zorunda kalıyorlar.Basılı tutunca ne oluyor derseniz kar bloğu geri geliyor.

Napabilirim Arkadaşlar Yardım Edebilecek Varmı? :/

Kullandığım Plugin Paketi: TheLegend 5.7 [3.8.1]

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Hosting üzerindenmi kullaniyorsun yoksa kendi pcndemi

Telefondan Yazıyorum Hatalı Yazarsam Şimdiden Özür Dilerim.

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle spleef sunucusu hardcore modundamı ona bakın. Ayrıca hiç Plugin kullanmadan açmayı deneyin sunucuyu paket'ten kaynaklanan bir hata olabileceği gibi sunucudanda olabilir
L620 kullanıyor...

Creepern9

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kendi Pcmden Kullanıyorum.

Sunucunun plugin paketlerini kaldırıp kill çektim internal server error bidaha veriyor. Ayrıca spleef sunucusu demişsin, anlamadım. Ben spleefe girmek için Minigames pluginini kullanıyorum.

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendi Pcmden Kullanıyorum.

Sunucunun plugin paketlerini kaldırıp kill çektim internal server error bidaha veriyor. Ayrıca spleef sunucusu demişsin, anlamadım. Ben spleefe girmek için Minigames pluginini kullanıyorum.
Tüm pluginleri kaldırdığınızda oluyorsa bu sunucu kaynaklıdır. Yeni jar dosyası deneyin