Yardım

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar, bir bilgisayar alacağım fakat vereceğim paraya değmesini istiyorum. Özellikle Skyrim, Dayz, Rust, Bf 4 oyunlarını ultrada rahat bir şekilde oynamak istiyorum.
Bu sistem yeterli midir? Buyurun sistem:

Büyük bir tag list çakmayacağım, sadece bilenleri çağırayım. @Schaffer79 @MUHDE @owen_1 @Mr1KinG

furkansahin1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Güzelde para konusunda sıkıntın yoksa al derim öbür türlü :D[DOUBLEPOST=1410566685,1410566647][/DOUBLEPOST]birde soğutmanın böyle bir sistemde iyi olması lazım soğutmayı ön planda tutmanı öneririm

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Şu An Kullandığın Bilgisayarında Ekran Yokmu ? Ekran Almayıp Diğer Donanımları Geliştirebilirsin Ekranı İlerde Alırsın Hem Daha İyi Donanımın Olur Ekran Arka Planda Olur İlerde Bütcen Kısıtlıysa Bir Kaç Ay Bir Ekran Alırsın Bu Sayede 350 TL Donanım Gelişir

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Güzelde para konusunda sıkıntın yoksa al derim öbür türlü :D[DOUBLEPOST=1410566685,1410566647][/DOUBLEPOST]birde soğutmanın böyle bir sistemde iyi olması lazım soğutmayı ön planda tutmanı öneririm
Su soğutma mı koyayım, oyunlarda iyi performans alırım değil mi?[DOUBLEPOST=1410566813][/DOUBLEPOST]
Şu An Kullandığın Bilgisayarında Ekran Yokmu ? Ekran Almayıp Diğer Donanımları Geliştirebilirsin Ekranı İlerde Alırsın Hem Daha İyi Donanımın Olur Ekran Arka Planda Olur İlerde Bütcen Kısıtlıysa Bir Kaç Ay Bir Ekran Alırsın Bu Sayede 350 TL Donanım Gelişir
Laptop kullanıyorum.

furkansahin1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Su soğutma mı koyayım, oyunlarda iyi performans alırım değil mi?[DOUBLEPOST=1410566813][/DOUBLEPOST]
Soğutma olarak daha önce su soğutma kullanmadım hatta daha önce hiç duymadım ama fazladan kasa içi 1 fann alabilirsin corsair küçük bi model fanı vardı dur bulamıyım sana link vericem o çok iyi soğutma yapıyor
[DOUBLEPOST=1410567303,1410566954][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu çok iyi bir soğutma sağlar işlemci üzerine dahili birde

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
dahili kasa üzerine bunu monte et daha rahat hiç kasmadan oynarsın ama 3 haftada 1 kasayı temizlemek zorundasın tozları falan da en üstteki senin anakarta uyarmı bilmiyorum

Akinos

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lütfen intel i5- i7 4xxx işlemci seç amd işlemciler 2-3 yıl sonra sapıtmaya başlar. Ve hiçbir oyun altını çiziyorum hiçbir oyun amd işlemcili bir pc de yapılmaz oyunlara updateler ile amd işlemcisi eklenir. Amd işlemcili ile yapılan oyun sayısı yok denecek kadar azdır. İşlemcini intel seçersen hem daha iyi performans hemde daha optimize (oyunlar) bir işlemci alırsın. Ha oyun için git i7 4990k al demiyorum i5 tercih et ve daha yüksek atıyorum Ram , SSD , HDD almayı dene bu benim önerim ileride pişman olma. Dediğim gibi işlemci haricinde sistem iyi aa bu arada güç kaynağı az gelebilir almışken en az 750 W al sonuçta r9 290x kullanacaksın az buz enerji istemiyo :D[DOUBLEPOST=1410711892,1410711773][/DOUBLEPOST]Bu arada ekran kartından daha iyi permans istiyorsan Direct CU II O.C modelini seç soğutması daha iyi ve performans bakımından. % 10 belki daha da fazla + güç sağlar :D