Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar iPad Air 2 kullanarak Minecraft Pocket Edition oynuyorum. Sohbet kısmı ekranın tam ortasında kalıyor ve ben gıcık oldum bu duruma. Yardım ederseniz sevinirim çözümünü bulamadım.
Konuyu Minecraft Pocket Edition Yardım bölümüne açsaydın çok daha iyi olurdu dostum. O sorun oyunun bir sorunu olabilir oyunu gerçekse bir şey yapamazsın ama jailbreakla yaptıysan dosya verilerini silip tekrar yüklemeyi denemelisin
sohbet etme tuşumu ortada yoksa sohbet yazılarımı ortada muhtemelen yazılar büyük gözüküyordur bu yüzden yazılar ortada gibi oluyordun buna bi çözüm maalesef yok galba
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.