Yardım

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bir şey yaptım fakat bunu size göstermek için video çekmem lazım, çektim fakat Youtube'ye yüklemek çok uzun sürüyor size bu "şey"i nasıl göstermemi istersiniz?
Resimle yapamam çünkü yaptığım şey bir building değil önerisi olan varsa lütfen yazsın.

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Videoyu renderle
Virtualdub gibi programlarda Xvid codecle 100mblık bir videoyu rahatça 5-6mba düşüreblrsn

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
O şeyi nasıl gösterebileceğini söyleyebilmemiz için, önce o şeyi göstermen lazım. Bu da böyle bir paradoks.
Video çek, en sağlıklısı

TheAxiall

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Movie Maker ile renderlamak çok kolay. 80 GB lik videoyu 4 gb ye düşürüyor. Sonra rahat rahat upload edebilirsin

TheAxiall

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Katılıyorum:) Fakat 80Gb Doğrumu ?? Mb olmasın? (videodan Anladığım Yok Gb De olabilir Boyutlarını bilmiyorum Kusura Bakma) :)
Fraps ile son kalitede video çekince 30 dk lık bir video 76 GB falan yer kaplıyor. Render ile 4 Gb ye kadar düşebiliyor. Video çekmeye ilk başladığım zamanlarda cahillikten 5-6 kez üst üste render yapmaya çalıştığım doğrudur :D Ama sadece ilk yaptığın renderda 80 den 4 e düşüyor. Daha sonraki yaptığın renderlarda 10 mb bile düşmüyor videonun boyutu.

mertmino

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fraps ile son kalitede video çekince 30 dk lık bir video 76 GB falan yer kaplıyor. Render ile 4 Gb ye kadar düşebiliyor. Video çekmeye ilk başladığım zamanlarda cahillikten 5-6 kez üst üste render yapmaya çalıştığım doğrudur :D Ama sadece ilk yaptığın renderda 80 den 4 e düşüyor. Daha sonraki yaptığın renderlarda 10 mb bile düşmüyor videonun boyutu.
:) Olabilir Bilmiyorum Ama 76 GB Fazla Diilmi?Neden Okadar Kaplıyor

Son düzenleme: