yok istediğimle çok alakasız olmuş. Ben Java kodunu soruyorum. Bir oyuncunun hangi grup da olduğunu nasıl kontrol edebiliriz? Komutunu sormuyorum. Ama yinede teşekkürler.Sanırım öyle bir komut yok fakat böyle var bu şekilde şüphelendigin kişinin yetkisini silebilirsin kolayca.
PHP:/manudel [Oyuncu]
Belki bu oluyordur fakat yetkisini görebiliyorsun zaten? group managerdende veya da sohbetten bir şey yazınca görürsün yani? ne gerek var ki buna orasını anlıyamadım./manwhois <Player>: Oyuncunun hangi grupta olduğunu söyler.
Tüm gruplarda prefix olmaz ki. Oyuncu o anda oyunda olmayabilir ayrıca.Belki bu oluyordur fakat yetkisini görebiliyorsun zaten? group managerdende veya da sohbetten bir şey yazınca görürsün yani? ne gerek var ki buna orasını anlıyamadım.
Arkadaş API sormamış ki, bir komutu sormuş sadece. SanırımLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.yardımcı olabilir
Tam tersine ben komut değil java kodunu soruyorum ve ayrıca arkadaşın attığı link doğru. Yinede teşekkürler.Tüm gruplarda prefix olmaz ki. Oyuncu o anda oyunda olmayabilir ayrıca.
Arkadaş API sormamış ki, bir komutu sormuş sadece. SanırımLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.bu sayfayı atacaktın yanlış attın![]()